Liam Payne

Liams nye flørt er 17 år yngre enn eksen hans

Kobles med den 18 år gamle modellen Maya Henry.

FORT I SVINGENE: Den populære artisten Liam Payne ble singel for litt over en måned siden. Han hviler imidlertid ikke på laurbærene. Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Den populære artisten Liam Payne ble singel for litt over en måned siden. Han hviler imidlertid ikke på laurbærene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av forrige måned kunne stjerneparet Liam Payne (24) og Cheryl Cole (35) bekrefte at de hadde gått hver til sitt - ni måneder etter at sønnen Bear kom til verden.

Bruddet kom ikke særlig overraskende for fansen, etter at den tidligere One Direction-stjernen kort tid før innrømmet at forholdet deres hadde noen utfordringer.

Nå, bare seks uker etter at bruddet ble kjent for offentligheten, svirrer romanserykter rundt den populære 24-åringen igjen.

Nettsteder som blant andre The Sun og Daily Mail har snakket med kilder som bekrefter at sangeren for tiden dater Instagram-modellen Maya Henry (18).

Saken fortsetter nedenfor.

pic by @austinmahone 📸

Et innlegg delt av Maya Henry (@maya_henry)

Brunetten er hele 17 år yngre enn Paynes eks, men han skal visstnok ikke ta romansen særlig alvorlig.

- De kysser og hygget seg, men han stresser ikke med å date igjen, og han er ikke klar for et seriøst forhold. Liam fokuserer på jobb for øyeblikket, og hans førsteprioritet er sønnen, sier en kilde til The Sun.

Møttes for flere år siden

Nettstedet skriver at den sjarmerende briten har vært på flere stevnemøter med den 18 år gamle skjønnheten.

Forrige uke skal de ha vært på en romantisk date på det eksklusive hotellet Bulgari Hotel i London.

Forrige måned ble duoen også observert sammen under et Dolce & Gabbana-arrangement i Italia, noe Maya for øvrig selv delte bilde av:

@dolcegabbana 🚣‍♀️♥️

Et innlegg delt av Maya Henry (@maya_henry)

Ifølge The Sun skal Liam og Maya ha møtt hverandre for flere år tilbake, da hun - som den gang var 15 år - fikk møte One Direction under et meet-and-greet arrangement.

18-åringen har over 80 000 følgere på Instagram, og er datteren til den kjente advokaten Thomas J. Henry. Ifølge Metro har familien også et eget realityshow.

Maya Henry skapte først overskrifter for to år siden etter at hun feiret 15-årsdagen sin i San Antonio, der feiringen kostet svimlende 47 millioner kroner.

Over 600 gjester var til stede, og artister som Nick Jonas og Pitbull underholdt.

Saken fortsetter nedenfor.

Bekreftet brudd

Det var mange som sperret øynene opp da det våren 2016 ble kjent at Cheryl Cole hadde forelsket seg i den ti år yngre boybandstjernen.

Duoen møtte hverandre da Liam troppet opp på en audition for sangkonkurransen «X-Factor» for ti år siden. Da var han bare 14 år gammel, og Cheryl - som var dommer i programmet - var 24 år.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Allerede i vinter verserte ryktene om at forholdet var i ferd med å briste, og at det var sønnen Bear som holdt dem sammen. En av parets største utfordringer skal ha vært aldersforskjellen.

- Det er en stor aldersforskjell mellom dem. Hvis de ikke hadde hatt Bear, ville de sannsynligvis ha gjort det slutt på dette tidspunktet, sa en kilde til The Sun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

BLE SLUTT: Cheryl Cole og Liam Payne ble utsatt for bruddrykter like før de i februar deltok under Brit Awards sammen. Foto: NTB scanpix
BLE SLUTT: Cheryl Cole og Liam Payne ble utsatt for bruddrykter like før de i februar deltok under Brit Awards sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mars åpnet Payne seg om problemene i forholdet i et lengre intervju med Evening Standard.

- (...) Du vet, vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, sa han.

Bare noen måneder senere bekreftet duoen selv at de hadde valgt å avslutte forholdet etter to år som kjærester.

Det var Liam og Cheryl som selv bekreftet at de hadde valgt å avslutte forholdet etter to år sammen.

- Vi er trist over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, skrev Liam og Cheryl på Twitter.

Nyheten kom drøye ni måneder etter at de fikk sønnen Bear sammen.

LES OGSÅ: Er dette Hollywoods nye stjernepar?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer