Liam Payne

Liams nye flørt er 17 år yngre enn eksen hans

Kobles med den 18 år gamle modellen Maya Henry.

FORT I SVINGENE: Den populære artisten Liam Payne ble singel for litt over en måned siden. Han hviler imidlertid ikke på laurbærene. Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Den populære artisten Liam Payne ble singel for litt over en måned siden. Han hviler imidlertid ikke på laurbærene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av forrige måned kunne stjerneparet Liam Payne (24) og Cheryl Cole (35) bekrefte at de hadde gått hver til sitt - ni måneder etter at sønnen Bear kom til verden.

Bruddet kom ikke særlig overraskende for fansen, etter at den tidligere One Direction-stjernen kort tid før innrømmet at forholdet deres hadde noen utfordringer.

Nå, bare seks uker etter at bruddet ble kjent for offentligheten, svirrer romanserykter rundt den populære 24-åringen igjen.

Nettsteder som blant andre The Sun og Daily Mail har snakket med kilder som bekrefter at sangeren for tiden dater Instagram-modellen Maya Henry (18).

Saken fortsetter nedenfor.

Brunetten er hele 17 år yngre enn Paynes eks, men han skal visstnok ikke ta romansen særlig alvorlig.

- De kysser og hygget seg, men han stresser ikke med å date igjen, og han er ikke klar for et seriøst forhold. Liam fokuserer på jobb for øyeblikket, og hans førsteprioritet er sønnen, sier en kilde til The Sun.

Møttes for flere år siden

Nettstedet skriver at den sjarmerende briten har vært på flere stevnemøter med den 18 år gamle skjønnheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer