Liam Payne:

Liam Payne om papparollen: - Bleieskift er vårt ansvar

Pausen til «One Direction» endret livet til Liam Payne. 

GLAD: Liam Payne er glad for at «One Direction» tok en pause. Det førte til hans livs største opplevelse - å bli pappa. Foto: NTB scanpix
GLAD: Liam Payne er glad for at «One Direction» tok en pause. Det førte til hans livs største opplevelse - å bli pappa. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det var i slutten av mars artisten Liam Payne (23) og artist-kjæresten Cheryl Cole (33) ble foreldre for aller første gang til sønnen Bear Payne.

Nå snakker Liam Payne ut om livet som nybakt pappa i et intervju med det australske radishowet «The Kyle and Jackie O Show». Noe som ifølge ham selv har forandret livet hans fullstendig.

- Det øyeblikket en liten jente eller en gutt ser deg inn i øynene forandrer livet seg for alltid, forteller han i radiointervjuet, ifølge nettstedet Contactmusic.

Men alt har ikke bare vært lett. Det å skulle tilpasse seg en helt ny hverdag har vært utfordrende for 23-åringen. Han har nemlig aldri fått øve seg på mindre søsken, forteller popstjernen.

Saken fortsetter under bildet.

FORELDRE: Det var i mars Cheryl Cole og Liam Payne ble foreldre for aller første gang. Foto: NTB scanpix 
FORELDRE: Det var i mars Cheryl Cole og Liam Payne ble foreldre for aller første gang. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Da han ble født hadde jeg aldri byttet en bleie før. Jeg hadde aldri noen yngre søsken som jeg kunne bytte bleier på. Det er ikke noe jeg ville hatt som hobby. Jeg vet ikke om jeg snakker for andre fedre, men man må bare bite i det sure eplet og gjøre det. Det er vårt ansvar, sier Liam.

Hollywood-stjerne og tobarnsfar Ashton Kutcher (39) har tidligere slått et slag for bleieskift. I 2015 etterlyste han nemlig stellebord på herretoaletter.

Glad for at One Direction tok en pause

I radiointervjuet avslører også popstjernen at han er glad for at boybandet One Direction, som han var en del av, tok en pause i 2015.

Det har nemlig gitt alle medlemmene muligheten til å gjøre andre ting. Og for ham inkluderte altså dette å bli far.

- Jeg er så glad for at vi gjorde det, for nå har jeg lille Bear. Jeg tror det viktigste nå er at man tar kontroll over sin egen skjebne, og gjør det man vil gjøre selv, fremfor som en del av en gruppe på fem.

Både Liam, Louis Tomlinson (25), Harry Styles (23) og Niall Horan (23) er fortsatt medlemmer av boybandet, mens Zayn Malik (24) har gått videre som soloartist.

Foreløpig er det ikke kjent når pausen til bandet skal være over.

Saken fortsetter under bildet.

PAUSE: Det verdenskjente boybandet «One Direction» tok i 2015 pause på ubestemt tid. I ettertid har flere gått solo. På bildet ser man Liam Payne (t.v), Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles. Foto: NTB scanpix 
PAUSE: Det verdenskjente boybandet «One Direction» tok i 2015 pause på ubestemt tid. I ettertid har flere gått solo. På bildet ser man Liam Payne (t.v), Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Ble sammen i fjor

Det var i mars 2016 det ble det kjent at artist Cheryl Cole hadde forelsket seg i One Direction-stjernen Liam Payne.

De to stjernene møtte hverandre for første gang i 2008, da Liam stilte opp på audition for «X Factor», der Cheryl var dommer. Den gang var den håpefulle tv-deltakeren bare 14 år gammel.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå er de blitt foreldre sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, har han sagt om Cheryl til Rollacoaster Magazine, ifølge Us Weekly.

Hintet om graviditeten

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke i november, mens Cheryl var gravid. Foto: XPOSUREPHOTOS/ NTB scanpix
STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke i november, mens Cheryl var gravid. Foto: XPOSUREPHOTOS/ NTB scanpix Vis mer

I februar stilte Cheryl imidlertid opp på en fotoshoot for L'Oreal, som ble publisert på forsiden av the Daily Mirror, der hun hadde kul på magen.

33-åringen dukket også opp på flere arrangementer der magen var svært godt synlig.

Selv om paret ikke sa noe om baby-ryktene selv, kom det flere hint gjennom hele svangerskapet.

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), forsnakket seg i et intervju i november, og avslørte babynyheten til magasinet New!.

- Alle vil jo forelske seg og være lykkelige. Og nå skal de ha barn sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge det er siden de møttes for første gang, sa han.

Ble foreldre

Det var Cheryl selv som bekreftet at de to hadde blitt foreldre i mars.

I et langt innlegg på Instagram skrev den nybakte moren om den lille gutten de hadde fått.

«Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gutt, som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm», skrev hun og fortsatte:

«Selv om han ikke har et navn ennå, har han allerede stjålet hjertene våre. Vi er så forelsket og glade for den lilles ankomst», skrev den glade artisten.

LES OGSÅ: TV-stjernen røper årsaken til vekttapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer