Liam Payne og Cheryl Cole får ny kvinne i huset:

Liam Payne blir samboer med svigermor

Joan Callaghan flytter inn i stjerneparets hjem.

FLYTTER INN MED SVIGERS: Kort tid etter Liam Payne og Cheryl Cole ble foreldre for første gang, flytter svigermor inn. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER INN MED SVIGERS: Kort tid etter Liam Payne og Cheryl Cole ble foreldre for første gang, flytter svigermor inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Forrige uke kunne One Direction-sangeren Liam Payne (23) avsløre at han hadde blitt pappa for første gang sammen med sin ti år eldre kjæreste Cheryl Cole (33).

Og nå flytter svigermor inn.

Ifølge en kilde til The Sun skal moren til Cheryl Cole, Joan Callaghan, (57), flytte inn for å hjelpe paret med den nye babyen.

- Hun vil være veldig mye til stede for å hjelpe Cheryl og Liam helt i starten av babyens liv, sier kilden.

- Hun kommer ikke til å være der for alltid, men hun har sitt eget rom i huset og skal bo der så lenge det er behov for det.

Ifølge The Sun har også moren til Cheryl lagt ut herskapshuset sitt i Hertfordshire for utleie mens hun bor hjemme hos det nybakte foreldreparet.

Hverken stjerneparet eller Cheryls mamma har kommentert de siste påstandene foreløpig

Stoler kun på moren sin

#cannes ✌🏼

Et innlegg delt av Liam Payne (@liampayne)

Dette er ikke første gangen moren til Cheryl trår støttende til.

Opptil flere ganger har hun hjulpet datteren sin gjennom tøffe og vanskelige perioder og har flyttet inn og ut i perioder av hennes liv.

Ifølge nettstedet skal Cheryl en gang ha uttalt at moren er det eneste hun kan stole på.

- Jeg har kommet til den konklusjonen jeg ikke stoler på noen i livet bortsett fra min mor og mine hunder. Jeg elsker å ha hun rundt meg, skal Cheryl trolig ha sagt.

Saken fortsetter under bildet:

KJÆRESTER: Det er cirka et år siden det nybakte foreldreparet avslørte at de var kjærester. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Det er cirka et år siden det nybakte foreldreparet avslørte at de var kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes under audition

Det var under en «X Factor» audition i 2008, hvor Cheryl var dommer og Liam var deltaker, at de to møttes for første gang.

Siden da har de begge holdt kortene tett inntil brystet om hva de føler for hverandre, helt til Liam nyrlig åpnet seg opp i et nytt intervju med Rollacoaster magazine:

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, sa han til bladet ifølge Us Weekly.

Forsnakket seg om graviditet

Men til tross for det lange vennskapet, var det ikke før i fjor at forholdet mellom de to utviklet seg.

Og allerede da, kort til etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini, begynte gravid-ryktene å svirre om Liam og Cheryl i utenlandske medier.

Men selv om sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», valgte å holde en lav profil og ikke kommenterte saken, var det andre som ikke klarte å holde tyst.

Saken fortsetter under bildet:

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), klarte nemlig å forsnakket seg i et intervju i november, og avslørte babynyheten til magasinet New!.

- Alle vil jo forelsket seg å være lykkelig. Og nå skal de ha en baby sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge siden de møttes for første gang, sa han den gangen.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Babylykke for «Sherlock»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer