Liam Neeson tok en Bieber

Tolket låta «Boyfriend» foran den unge superstjernen.

NORGESVENN: I mai i år sto Justin Bieber på scenen ved Operaen i Oslo, til vill jubel fra flere tusen ungjenter som hadde kommet for å se 18-åringen opptre gratis. Foto: Stella Pictures
NORGESVENN: I mai i år sto Justin Bieber på scenen ved Operaen i Oslo, til vill jubel fra flere tusen ungjenter som hadde kommet for å se 18-åringen opptre gratis. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Taken 2»-aktuelle Liam Neeson (60) kan spille på mange strenger!

Tidligere denne måneden gjestet ungpikeidolet Justin Bieber (18) det britiske talkshowet «The Jonathan Ross Show», og ble overrasket da selveste Liam Neeson gjorde sin egen tolkning av hans populære hit «Boyfriend».

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Den barske 60-åringen, kjent fra filmer som «Schindlers liste» og «Battleship»,gjorde sin tolkning av første vers av låten - til vill jubel fra publikum.

Det er ingen tvil om at den kjekke iren, som har funnet lykken igjen etter konas tragiske død, med sin dype røst og barske fremtoning sjarmerte seg inn blant både publikum og Justin Bieber selv.

- Dette er jo noe du kan ha med i en remix av låten!, oppfordret talkshow-verten, og fikk et rungende «ja!» tilbake fra den Norges-aktuelle 18-åringen - som nylig kastet opp på scenen under en konsert.

Se den morsomme videoen av Liam Neeson som tolker «Boyfriend» under!

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Justin Bieber besøkte kreftsyk fan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer