Sigrid på «Graham Norton Show»:

Liam Neeson til Sigrid: - Ikke glem å spise

Sigrid besøkte «The Graham Norton Show».

CELEBERT SELSKAP: Norske Sigrid Solbakk Raabe var gjest i fredagens «The Graham Norton Show» sammen med Helen Mirren, Liam Neeson og Jamie Dornan. Foto: PA photos / Matt Crossick
CELEBERT SELSKAP: Norske Sigrid Solbakk Raabe var gjest i fredagens «The Graham Norton Show» sammen med Helen Mirren, Liam Neeson og Jamie Dornan. Foto: PA photos / Matt Crossick Vis mer

(Se og Hør): Fredagens musikalske gjest på det populære «Graham Norton Show» på BBC1 var ingen ringere enn Sigrid Solbakk Raabe (21), best kjent under artistnavnet Sigrid.

Til jublende applaus fra både publikum og programleder, framførte Sigrid sin den nye låta «Stranger».

Den unge ålesunderen ble av Dagbladets anmelder kalt en sjeldent sjarmerende livestjerne og en hemningsløs gledesspreder.

Debuten hennes «Don't kill my vibe» ble en super-hype, som nådde én million avspillinger på Spotify, og ble kåret til «den hotteste låta i verden» av BBC Radio 1.

«Lyden av 2018»

Graham Norton benytter også anledningen til å gratulere det unge stjerneskuddet med den nyeste prestasjonen hennes, nemlig BBCs «Lyden av 2018».

FÅR SKRYT: Sigrid framførte den nyeste låta si, «Stranger» til jublende applaus fra både publikum og programleder. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Sigrid framførte den nyeste låta si, «Stranger» til jublende applaus fra både publikum og programleder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sigrid føyer seg inn i rekka til flere store artister som har vunnet prisen tidligere, som blant annet Sam Smith, 50 Cent, og Adele.

- Dette året kommer til å bli et stort år for deg, gjør det ikke? Fokuserer du bare på å reise i Europa, eller skal du til Amerika også?, spør programlederen.

- Vi drar litt overalt. Jeg skal til Australia for første gang. Jeg håper jeg får se en kenguru. Det er en av mine drømmer, sier Sigrid, og ler.

- Ikke glem å sove

I sofaen sammen med Sigrid sitter både Helen Mirren, Liam Neeson og Jamie Dornan, som er aktuelle på hver sin front.

- Drøm større!, oppfordrer Norton.

FIKK TIPS: Sigrid opptrådte på det populære «Graham Norton Show». Nå blir 21-åringen overøst med positive tilbakemeldinger fra fans i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FIKK TIPS: Sigrid opptrådte på det populære «Graham Norton Show». Nå blir 21-åringen overøst med positive tilbakemeldinger fra fans i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mirren er med i den kommende, overnaturlige skrekkfilmen «Winchester», mens Neeson spiller i den nye thrilleren «The Commuter». Dornan er aktuell med den nyeste Fifty Shades-filmen, «Fifty Shades Freed».

Leeson benytter muligheten til å komme med et velment råd til den unge artisten.

- Ikke glem å sove, og å få hvilt deg, sier Liam Neeson, mens han vifter med pekefingeren til Sigrid, som på sin side lover at hun får nok hvile.

- Det er en tid for det også! Når du er 35 kan du begynne å spise godt og hvile, spøker Norton, og fortsetter: Jeg er så gira på dine vegne, det er en vakker sang og albumet kommer til å bli flott! Gratulerer med prisen!

LES OGSÅ: Graham Norton røper hvem som har vært hans mest irriterende gjest