MISTET KONA: Skuespiller Natasha Richardson mistet livet i en ulykke i skibakken i 2009. Den blonde skjønnheten ble kun 45 år gammel.  Foto: Pa Photos
MISTET KONA: Skuespiller Natasha Richardson mistet livet i en ulykke i skibakken i 2009. Den blonde skjønnheten ble kun 45 år gammel. Foto: Pa PhotosVis mer

Liam Neeson har funnet kjærligheten etter konas død

Syv år etter at hans kjære Natasha døde i en skiulykke, smiler livet igjen til Hollywood-stjernen Liam Neeson.

SEOGHØR.NO: 18. mars 2009 opplevde skuespiller William John «Liam» Neeson (63) sitt livs mareritt da han mistet kona Natasha Richardson etter en ulykke i skibakken.

Siden har «Taken»-stjernen åpnet seg om den vonde tiden, og har avslørt at det førte til at han begynte å drikke for å dempe sorgen. 

Nå avslører imidlertid den populære iren at han har funnet kjærligheten igjen. Han sier det dreier seg om en berømt kvinne, men navnet vil han ikke røpe.

- Jeg har funnet noen, men hun kommer til å bli flau dersom jeg sier navnet hennes. Hun er veldig berømt. Jeg ønsker det beste for henne, avslører han under et intervju med den irske nettavisen Independent. 

Etter konas dødsfall hadde han et to år langt forhold med den britiske PR-medarbeideren Freya St. Johnston (36), men forholdet tok slutt i 2014. 

Saken fortsetter under bildet. 

TØFF PÅ SKJERMEN: Liam Neeson er aller best kjent gjennom de populære «Taken»-filmene. Bildet er fra film nummer to som ble utgikk i 2012.  Foto: EUROPA CORP. / Album
TØFF PÅ SKJERMEN: Liam Neeson er aller best kjent gjennom de populære «Taken»-filmene. Bildet er fra film nummer to som ble utgikk i 2012. Foto: EUROPA CORP. / Album Vis mer

Fremdeles vondt å snakke om

I det samme intervjuet forteller Neeson at det fremdeles gjør vondt å snakke om konas tragiske bortgang. 

Det var under en ferie i Mont Tremblant i Canada i mars 2009 at «Foreldrefellen»-stjernen mistet livet. Richardson falt og slo hodet under en slalåmtime, men skaden i nybegynnerløypa virket lite alvorlig i starten. 

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG: Liam Neeson avslører at han har funnet lykken igjen - men vil ikke avsløre med hvem.  Foto: Splash News
LYKKELIG: Liam Neeson avslører at han har funnet lykken igjen - men vil ikke avsløre med hvem. Foto: Splash News Vis mer

Én time etter at hun returnerte til hotellet skal hun ha fått voldsomme hodesmerter og ble i all hast kjørt til sykehus, der livet hennes ikke sto til å redde. 

- Jeg fikk mange brev og vakre kort laget av folk da Natasha gikk bort. Jeg har beholdt alt av det og de betyr mye for meg. Det er veldig rørende, sier han til Independent og fortsetter:

- Det betyr mye å vite at mange mennesker der ute bryr seg om meg. 

Paret, som har gift fra 1994 og frem til den tragiske dagen i 2009, fikk sønnene Micheál (20) og Daniel (19) sammen.

TRØST I SØNNENE: Liam og Natasha fikk sønnene Michael og Daniel sammen.  Foto: Splash
TRØST I SØNNENE: Liam og Natasha fikk sønnene Michael og Daniel sammen. Foto: Splash Vis mer

LES OGSÅ: Emma Watson har funnet lykken med 35-åring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.