PRØVER IGJEN: Varme følelser skal ha blusset opp mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus, men paret har foreløpig ikke uttalt seg om forholdet enda. Her er de sammen på en premiere i Los Angeles i desember 2011. Foto: NTB Scanpix
PRØVER IGJEN: Varme følelser skal ha blusset opp mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus, men paret har foreløpig ikke uttalt seg om forholdet enda. Her er de sammen på en premiere i Los Angeles i desember 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liam Hemsworth nekter å snakke om kjærlighetsryktene

Hollywood-stjernen reagerte spontant da han ble spurt om gjeforeningen med Miley Cyrus.

Publisert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar kom nyheten om at Miley Cyrus (23) og eks-forloveden Liam Hemsworth (26) hadde feiret nyttårsaften sammen i Australia.

En rekke bilder av eksene dukket opp i media og dermed blusset det også opp i kjærlighetsryktene mellom de to.

I den lille surfebyen Byron Bay koste popstjernen seg sammen med Liam og hans familie, og duoen ble også sett i het omfavnelse med hverandre på en musikkfestival i strandbyen.

Bare et par uker senere ble Miley observert med forlovelsesringen hun fikk av Liam da han fridde til henne i 2012, og dermed spekuleres det også i om paret nå er klare for å gjøre alvor av bryllupet.

Hovedpersonene selv har foreløpig forholdt seg tause om forholdet.

Saken fortsetter under bildet.

BILDEBEVIS: Her er Miley og Liam avbildet sammen i hans hjemland Australia like over nyttår. Foto: NTB Scanpix
BILDEBEVIS: Her er Miley og Liam avbildet sammen i hans hjemland Australia like over nyttår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruker forlovelsesringen igjen

Da Hemsworth, som er travelt opptatt av å promotere sin nyeste film «Independence Day: Resurgence», ble intervjuet av Access Hollywood fredag, nektet han å svare på et tvetydig spørsmål fra journalisten:

- Er du ferdig med å feire uavhengigheten din?

- Hva mener du med det? svarte «Hunger Games»-stjernen, og la til:

- Det er et lurespørsmål, ikke sant? Jeg faller ikke for dette. Ikke i det hele tatt, smilte han hemmelighetsfullt, ifølge Contactmusic.com.

Sist måned ble de Miley og Liam sett hånd i hånd og kyssende på hverandre under Golden Globes etterfest, og bare noen dager senere ble sangfuglen avbildet mens hun flyttet en rekke personlige eiendeler inn i eksens Malibu-villa, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

RING PÅ FINGEREN: Miley oppdaterer både Twitter og Instagram ofte, og på flere av bildene hun legger ut har hun på seg forlovelsesringen hun fikk av Liam i 2012. Foto: NTB Scanpix
RING PÅ FINGEREN: Miley oppdaterer både Twitter og Instagram ofte, og på flere av bildene hun legger ut har hun på seg forlovelsesringen hun fikk av Liam i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også broren holder tett

Liams storebror Chris Hemsworth (32), som har blitt verdensberømt for sin rolle som guden Thor  i «The Avengers»-filmene, vil heller ikke avsløre om kjærligheten mellom dem blomstrer igjen.

- Jeg vet ingenting. Som regel finner jeg ut sånt gjennom mediaoppslag, svarte han med et smil, da han ble intervjuet på australsk radio i januar.

Miley og Liam falt for hverandre på filmsettet til det romantiske dramaet «The Last Song» i 2009. To år etterpå fridde kjekkasen til popstjernen med en gigantisk 3,5 karat Neil Lane-ring.

Men noe bryllup ble det aldri.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANTISK PÅ FESTIVAL: Her er paret på musikkfestivalen Falls Festival i Byron Bay sammen med Liams bror Chris, hans kone Elsa og en rekke venner. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK PÅ FESTIVAL: Her er paret på musikkfestivalen Falls Festival i Byron Bay sammen med Liams bror Chris, hans kone Elsa og en rekke venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september 2013 kom nemlig nyheten om at paret hadde brutt forlovelsen - kort tid etter Mileys skandaløse MTV VMA-opptreden med Robin Thicke (38).

Og allerede dagen etter bruddet ble Liam sett i het omfavnelse med den mexicanske modellen Eiza Gonzales (25).

«Wrecking Ball»-sangeren har på sin side hatt flere profilerte forhold til både menn og kvinner etter bruddet, og i september stod hun frem som panseksuell.

Men nå, to år etter at de gjorde det slutt, ser det altså ut som om de har valgt å gi forholdet en ny sjanse.

FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg for første gang på settet til filmen The Last Song i 2009. Foto: NTB Scanpix
FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg for første gang på settet til filmen The Last Song i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus kastet toppen foran Pamela Anderson

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer