Liam Hemsworth har funnet lykken igjen

- Kjemien deres er helt latterlig.

SØT MUSIKK: Liam Hemsworth og Maika Monroe tilbringer mer og mer tid med hverandre. Her er de sammen med skuespillerkollega Jeff Goldblum som de spiller sammen med i den kommende filmen Independence Day Resurgence. Foto: NTB Scanpix
SØT MUSIKK: Liam Hemsworth og Maika Monroe tilbringer mer og mer tid med hverandre. Her er de sammen med skuespillerkollega Jeff Goldblum som de spiller sammen med i den kommende filmen Independence Day Resurgence. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I fire år var den australienske kjekkasen Liam Hemsworth (25) i et høyprofilert forhold med popstjernen Miley Cyrus (22).

Paret rakk også å forlove seg før de brøt med hverandre i september 2013.

«Hunger Games»-stjernen trøstet seg med den meksikanske skjønnheten Eiza Gonzales (24) i et par måneder før han igjen ble ledig på markedet.

Nå skal han ha funnet lykken igjen.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-FORLOVEDEN: Det er snart to år siden forholdet mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus tok slutt.  Foto: NTB Scanpix
EKS-FORLOVEDEN: Det er snart to år siden forholdet mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I het omfavnelse på fest

Liam er for tiden opptatt med å spille inn science fiction-filmen «Independence Day: Resurgence», og på settet skal han ha fått øynene opp for motspilleren Maika Monroe (22).

På USAs nasjonaldag den 4. juli inviterte regissør Roland Emmerich (59) alle filmens skuespillere, samt en rekke andre Hollywood-stjerner til stor fest i filmbyen.

Her skal Hemsworth og Monroe mer eller mindre ha kastet seg over hverandre.

- Liam klarte ikke holde fingrene borte fra henne. Hendene hans var på rumpa hennes mens de klinte i baren. Det var umulig å ikke legge merke til de hete kyssene, forteller et øyenvitne til UsWeekly.com.

Tre dager etter festen ble paret også observert sammen på lunsj i Malibu.

- De er ikke offisielt kjærester ennå, men kjemien deres er helt latterlig, forteller en venn av Monroe til nettstedet.

Liams eks-forlovede, Miley, har den siste tiden blitt linket til modellen Stella Maxwell (24).

LES OGSÅ: - Skikkelig ekkelt å kysse henne