Liam Hemsworth åpner seg om forholdet med Miley

- Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, sier han i nytt intervju.

SAMMEN IGJEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble først sammen i 2010, men gikk fra hverandre tre år etter.  Foto: Splash News
SAMMEN IGJEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble først sammen i 2010, men gikk fra hverandre tre år etter. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Miley Cyrus (23) og skuespiller Liam Hemsworth (26) har ikke gjort noe for å skjule at de er stormende forelsket igjen etter den brutte forlovelsen i 2013. 

Det var rundt juletider bilder av turtelduenes gjenforening begynte å dukke opp i media, og siden har de blitt observert sammen flere ganger.

Stjernene har imidlertid ikke ønsket å bekrefte at de har funnet tilbake til hverandre - helt til nå. 

I et nytt intervju med bladet GQ åpner «Hunger Games»-stjernen seg for første gang om forholdet med den kontroversielle popstjernen. 

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, sier han om forholdet, ifølge People.com. 

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi trengte tid fra hverandre

Kjekkasen forklarer at fansen for lengst har forstått at de er et par igjen, og forteller videre at bruddet for tre år siden var et riktig valg den gang. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer