FORLOVET: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton deler ivrig bilder fra sitt privatliv på sosiale medier. Foreløpig har de imidlertid ikke kommentert forlovelses-ryktene. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton deler ivrig bilder fra sitt privatliv på sosiale medier. Foreløpig har de imidlertid ikke kommentert forlovelses-ryktene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Lewis fikk ja på sitt fjerde frieri til Nicole

Pussycat Dolls-stjernen Nicole Scherzinger sa «nei», «nei», «nei», men så skal hun ha endret mening.

HEMMELIGHETSFULL: Nicole Scherzinger kom uten ring på fingeren men ville ikke kommentere bryllupsryktene, da hun søndag ankom Heathrow-flyplassen i London.  Foto: Stella Pictures
HEMMELIGHETSFULL: Nicole Scherzinger kom uten ring på fingeren men ville ikke kommentere bryllupsryktene, da hun søndag ankom Heathrow-flyplassen i London. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Formel 1-kjøreren Lewis Hamilton (29) og popstjernen Nicole Sherzinger (35) har i flere år vært et av Storbritannias mest kjente par.

Men etter at Lewis i februar skal ha fridd  tre ganger på en måned og fått nei, nei, nei fra kjæresten, har mange spekulert i at de to aldri vil bli gift.

Nå hevder imidlertid avisen Daily Star at det likevel går mot bryllup.

- Lewis prøver å holde det hemmelig, men han gikk ned på kne og Nicole sa ja til slutt. Planen deres å flytte sammen i Sveits, og at hun blir med ham når han reiser verden rundt for å kjøre løp, sier en kilde nær paret til avisen.

Scherzinger - som har gjort suksess med popgruppen «Pussycat Dolls» og som soloartist - skal ha sagt seg villig til å sette karrieren på pause på ubestemt tid.

- Lewis vil bli hovedforsørgeren og Nicole vil alltid ha tilgang til hans privatjet hvis hun trenger å reise. Det er ideelt for begge to, og vil forhåpentligvis lede til et stort sommerbryllup i august, når han har en tre ukers pause fra Formel 1-sirkuset.

Hamilton og Scherzinger var sammen fra 2008 til 2010, før de gikk fra hverandre. Paret fant imidlertid tilbake til hverandre ett år senere.

LES OGSÅ: Raser etter Schumacher-kommentar