Triana Iglesias:

- Leveren, milten og lungene har grodd

37-åringen gir oppdatering om helsetilstanden etter den alvorlige ulykken.

PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: NTB scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av måneden ble det kjent at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) hadde skadet seg stygt under en ridetur på «Farmen kjendis»-gården.

- Da de red over tunet ble hestene urolige, uklart av hvilken grunn, noe som førte til at Triana falt av hesten. Hun ble sittende fast i stigbøylen før hun så falt i bakken, fortalte presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, til Se og Hør.

- Både Triana og den andre deltakeren er hestevante og de fulgte alle sikkerhetsprosedyrer, inkludert å bruke hjelm, fortsatte han.

«FARMEN KJENDIS»: Casten til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

Alvorlige skader

Som følge av ulykken pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige kunne hun ikke returnere til gården, der den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i disse dager spilles inn.

Noen få dager senere takket Iglesias for all støtten hun hadde fått etter at ulykken ble kjent. I et innlegg på sin Instagram-profil delte hun et bilde med påfølgende tekst:

- Jeg sender dere masse kjærlighet gjennom skjermen akkurat nå, og innen du er ferdig med å lese dette vil du ha mottatt en liten pakke med fred og kjærlighet. Bare hyggelig.

Til bildet uttrykte Iglesias seg også med egne ord om varmen hun hadde mottatt.

- Kjære følgere. Dere er alle vakre som f***. Jeg skulle ønske jeg kunne klemme hver og en av dere for lykkønskningene og god bedring-meldingene dere har sendt. Jeg føler meg helt overveldet og så takknemlig. Jeg elsker dere alle, skrev hun, og avsluttet med sitatet «may your cup overflow with peace, love and pure awesomeness», som på norsk kan oversettes til: «må koppen din renne over av fred, kjærlighet og ren kulhet».

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

På bedringens vei

Siden den gang har det vært uvisst hvordan formen til 37-åringen er etter sykehusinnleggelsen. Tirsdag delte hun flere videoer av seg selv på Instagrams historiefunksjon, der hun ga følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne.

37-åringen ser ut til å være på bedringens vei etter den alvorlige ulykken inne på «Farmen»-gården.

SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Nå er hun endelig på bedringens vei. Foto: Morten Eik
SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Nå er hun endelig på bedringens vei. Foto: Morten Eik Vis mer

- Herregud, tusen takk for alle de fine meldingene jeg får, jeg får fortsatt så masse fine meldinger av dere. Nå er jeg blitt så mye bedre. Jeg har jo knekt fem ribbein, så det er fortsatt en del ribbein som skal gro, sier Iglesias i videoen.

- Men leveren og milten og lungene har grodd, og jeg har det bra. Det er litt vondt enda, men nå gjør jeg litt ting hver dag. Jeg tar det fortsatt veldig rolig og tar hensyn til at jeg ikke er helt frisk.

Videre forteller Iglesias at hun har begynt å gå igjen, og at hun prøver å gjøre koselige ting som å sole seg og bade. Det er tydelig at Iglesias setter stor pris på støtten hun har fått etter ulykken.

- Også får jeg så mye fine meldinger av dere. Dere er best, jeg er så glad i dere. Herregud jeg blir så glad, avslutter hun.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Hyllest til kroppen sin

Videoen ble delt kort tid etter at 37-åringen delte et bilde på Instagram-profilen sin der hun uttrykte takknemlighet for kroppen sin.

- Kjære kropp: Beklager for alle gangene jeg skjemtes deg, og for gangene jeg ikke hørte på deg. Takk for at du kommer deg så fort. Takk for at du alltid tjener meg. Takk for at jeg får kysse og klemme de menneskene jeg elsker, skrev Iglesias.

- Takk for at du lar meg puste uten å tenke to ganger. Og for at du lar meg se, tenke, lære og si det jeg vil. Takk for at du bærer meg gjennom verden. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg, fortsatte hun.

Fryktet det verste

Det er imidlertid ikke første gang at det har skjedd en ulykke under «Farmen»-innspillingen. I fjor sommer havnet også Svein «Charter-Svein» Østvik (58) i en dramatisk ulykke.

LØP LØPSK: Hesten løp ned Svein Østvik, før den galopperte over gårdsplassen. Foto: TV 2
LØP LØPSK: Hesten løp ned Svein Østvik, før den galopperte over gårdsplassen. Foto: TV 2 Vis mer

Østvik arbeidet på et jorde sammen med en hest, som en del av ukesoppdraget, da det store dyret plutselig gikk amok.

- Hesten tok avsats på foten min, og gikk over i full galopp. Jeg hadde bare joggesko på meg, og var sikker på at foten var fullstendig knust, fortalte den uheldige tv-profilen til Se og Hør i februar.

TEMPERATUR: Mina var rasende på Trude etter at Svein hadde blitt overfalt og slått seg kraftig av en hest. Video: TV 2/Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Hva var det som egentlig skjedde?

- Vi gjorde noe feil. Hesten hadde ikke grime på, så den ble helt vill og løp mot pålene ved gjerdet. Porten ble blåst rett av. Både Christer (kjendiskokk Christer Rødseth, journ.anm.) og jeg forsøkte å stoppe hesten, men jeg skjønte at jeg måtte komme meg unna, forteller han.

SMERTEFULLT: Svein Østvik skrek i smerte etter den dramatiske ulykken. Foto: TV 2
SMERTEFULLT: Svein Østvik skrek i smerte etter den dramatiske ulykken. Foto: TV 2 Vis mer

Overkjørt

I stedet havnet Østvik under hesten, og ble overkjørt av hestevogna.

- Det er det skumleste jeg har opplevd, fortalte han.

Østvik ble fraktet til sykehus etter den alvorlige hendelsen. Selv var han sikker på at «Farmen»-eventyret var over.

- Produksjonen forberedte meg på at jeg kanskje ikke ville komme tilbake. Legene fryktet brudd, men utrolig nok slapp jeg unna. Det var alvorlige greier, og et under at det gikk bra, fortsatte 58-åringen.

Etter en tur innom både sykehuset på Hamar og i Elverum, fikk Østvik returnere til gården.

LES OGSÅ: Tv-profil Beth Chapman er lagt i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer