Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Lever separate liv

Det ryktes at hertuginnen vil ta et helt nytt steg.

DELTE MENINGER: For tiden er det delte meninger om hvordan det går med ekteskapet til prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: John Rainford / Splash News / NTB
DELTE MENINGER: For tiden er det delte meninger om hvordan det går med ekteskapet til prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: John Rainford / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) valgte å trekke seg fra sin kongelige plikter og flytte til USA i 2020, har paret skapt en rekke overskrifter. De siste overskriftene har derimot handlet om at hertugparets ekteskap ikke går på skinner.

Foreløpig er det bare Harry og Meghan som faktisk vet hva som er ståa, men ifølge den britiske journalisten og forfatteren Petronella Wyatt (55) skal paret tilbringe mye tid fra hverandre om dagen.

- Venner av meg som bor nær dem møter stadig Meghan på fester om dagen. Det virker som hun lar Harry være hjemme, sier Wyatt til The Sun.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Det ryktes også at Meghan har fremtidsplanene sine klare.

- Mange av de jeg har snakket med sier at de lever separate liv. Meghan vil gjerne legge fra seg hertuginnetittelen og bygge sitt eget livsstilsmerke, mens Harry har mest lyst til å være hjemme med barna, sier kongeekspert Emily Andrews til Women Magazine, ifølge Express.

Ulike ønsker for fremtiden

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle forklarer at hun synes paret så ut til å ha det bra sammen ut ifra bildene av dem fra et nylig besøk i Tyskland.

SMILER: Paret smilende sammen på Invictus Games i Tyskland. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB
SMILER: Paret smilende sammen på Invictus Games i Tyskland. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB Vis mer

- Det virker som britisk media har bestemt seg for at det er knute på tråden uansett. Kanskje det bare er ønsketenkning fra de største kritikerne av Meghan? Tiden vil vise hva som stemmer.

Vagle mener at ulike ønsker for fremtiden karrieremessig ikke nødvendigvis er et problem.

Prins Harry og Meghan overrasket på basketkamp i Los Angeles. Video Tiktok / Rød Løper Vis mer

- Hvis Harry vil være hjemme, er jo det utmerket for barna, mener Vagle.

Til tross for ulike meninger rundt ekteskapet til prins Harry og hertuginne Meghan dukket de opp smilende etter bruddryktene i Tyskland.

LES OGSÅ: Må punge ut til eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer