Lever på smertestillende etter Robinson

- Jeg har fått brokk og venstrearmen min er ødelagt, i tillegg til at jeg holdt på å dø, sier Robinson-deltageren Hans-Olaf Hess.

<strong>ALVORLIG SKADET:</strong> Hans-Olaf Hess pådro seg en brokk-lignende hevelse etter tautrekking-duellen i «Robinsonekspedisjonen». Fortsatt sliter han med smertene mens han venter på at hevelsen skal gå ned. Foto: TV3
ALVORLIG SKADET: Hans-Olaf Hess pådro seg en brokk-lignende hevelse etter tautrekking-duellen i «Robinsonekspedisjonen». Fortsatt sliter han med smertene mens han venter på at hevelsen skal gå ned. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Hans-Olafs dramatiske «Robinson»-duell nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Kun flaks reddet livet til Robinson-deltageren Hans-Olaf Hess, da han under innspillingen av årets sesong på Fillippinene tråkket på en giftig steinfisk.

Men til tross for at han mot alle odds kom seg raskt etter nær-døden opplevelsen, har månedene etter at han kom hjem til Norge langt i fra vært smertefri for Hurum-mannen.

En tautrekkingsduell - som du kan se video av nederst i artikkelen - førte nemlig til at Hans-Olaf slo opp igjen sårene etter en ett år gammel gallesten- og galleblære-operasjon.

- Under tautrekkingen gikk sårene opp igjen, og jeg besvimte. Etter at jeg kom hjem fikk jeg en brokk-lignende hevelse, som er veldig smertefull. Legene vil ikke operere, men jeg er likevel optimistisk med tanke på at jeg skal bli helt frisk, sier han til Seher.no.


I tillegg til brokken, skadet 46-åringen seg stygt tidlig i Robinsonekspedisjonen, da han skulle forsøke å stoppe realitykollega Morten Heierdal i en duell.

- Morten består av mye muskler og jeg følte at jeg befant meg mer i luften enn på bakken. Etter at jeg kom hjem til kulden, fikk jeg raskt veldig store smerter i min venstre arm. Nå er den helt ubrukelig.

- Etter å ha sjekket meg, fant legene ut at jeg hadde strukket både øvre og nedre biceps og jeg har et senefeste som har strukket seg. I tillegg har jeg strukket et leddbånd og bruskskjold i skuldrene og fått betennelse i en slimpose.

Må ha smertestillende
Hans-Olaf - som til daglig jobber som kranfører- sier han blant annet tar smertestillende medisin for å komme seg på arbeid.

- Det tar litt lenger tid å komme seg opp i krana, men når jeg først er kommet opp dit, sitter jeg godt. Jeg er optimistisk med at også disse smertene vil forsvinne med hjelp av tid og fysikalsk trening, sier han til Seher.no.

Til tross for de alvorlige skadene, angrer imidlertid ikke Hans-Olaf på at han meldte seg på «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg har fått brokk og venstrearmen min er ødelagt, i tillegg til at jeg holdt på å dø, men jeg tror faktisk jeg hadde gjort det igjen. Jeg er en person som alltid ser fremover. Nå gleder jeg meg til en jakt-tur i Afrika. Det blir et nytt eventyr, sier han til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl. 21. Finn alle dine favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde barna mine skulle miste faren sin[obj:media:10342]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer