Lever på 500 kalorier om dagen for å se dødssyk ut

Anne Hathaway må gå ned 10 kilo på under tre uker.

VAKKER: Anne Hathaway poserer her i en reklame for klesmerket Tod's. Foto: All Over Press
VAKKER: Anne Hathaway poserer her i en reklame for klesmerket Tod's. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anne Hathaway (29) skal ha ha begynt på en diett som innebærer at hun inntar bare en tredel av minimumsbehovet for et voksent menneske. Filmstjernen må klare seg på bare 500 kalorier om dagen, det er 100 kalorier mindre enn Angelina Jolie angivelig får i seg i løpet av 24 timer.

Grunnen til at den slanke skjønnheten ønsker å bli mager, er at hun skal spille inn en dødsscene i en filmatisering av musikalen «Les Miserables», skriver nyhetsbyrået Bang. Hun spiller den proistituerte alenemoren Fantine i filmen.

Dietten betyr, ifølge kilder Daily Mirror har snakket med, at Hathaway - som er forlovet med skuespiller Adam Shulman (30) - får en utfordring med hensyn til å få i seg de mest essensielle næringsstoffene.

Dessverre skal hun bare ha to-tre uker på seg til å gå ned to kjolestørrelser, eller cirka 10 kilo, hevder kilden.

- Det er ikke ideelt, men slik det alltid er med påkostede filmer så er det strenge tidsfrister, sier en kilde til Daily Mail.

Også Hugh Jackman og Russell Crowe spiller i filmen. De to sdka, ifølge kilder, ha lovet å passe godt på Anne Hathaway under den dramatisker dietten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dale Oen inntar 9000 kalorier om dagen  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer