Lever på 1000 kroner i uka

Den britiske kjendisen tvinges til å gå på sosialen etter å ha sløst bort ti millioner kroner.

LEVER PÅ SOSIALSTØTTE: Jackiey Budden har sløst bort hele formuen på rundt ti millioner kroner og må nå klare seg på tusen kroner i uka, ifølge avisen Daily Star. Foto: Stella Pictures
LEVER PÅ SOSIALSTØTTE: Jackiey Budden har sløst bort hele formuen på rundt ti millioner kroner og må nå klare seg på tusen kroner i uka, ifølge avisen Daily Star. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Jackiey Budden, var en kort stund en av Storbritannias mest omtalte kjendiser, da hun 2007 sammen med datteren Jade Goody og hennes kjæreste Jack Tweed i 2007 var med som familie i realityserien «Big Brother».

Familien skapte også debatt da TV-kameraene i 2008 fulgte Jade Goodys kamp mot kreft - som til slutt førte til hennes død ett år senere.

I kjølvannet av medie-oppmerksommheten tjente både Jackie og Jade store beløp på å selge intervjuer til britiske ukeblad og TV-kanaler. I tillegg arvet hun rundt 100.000 kroner etter datterens død

I 2007 fikk Jackiey også tildelt en erstatning på rundt åtte millioner kroner etter en motorsykkelulykke.

Nå er det imidlertid ingenting igjen av Jackiey Buddens formue.


Ifølge avisen Daily Star har 52-åringen de siste ukene vært tvunget til å be om penger fra det britiske sosialkontoret, hvor hun får rundt 1000 kroner i uka å leve for.

Budden - som tidligere har slitt med rusproblemer - avviser imdilertid at formuen på nesten 10 millioner kroner har blitt brukt på narkotika.

- Da vi fikk erstatningen etter motorsykkelulykken, hoppet Jade og jeg på et fly til Nigeria, hvor vi ble ett år. Deretter dro vi til Egypt, og alle mulige andre steder. Ikke noe av pengene ble brukt på narkotika.


Selv om hun nå må gå på sosialstøtte, er ikke Jackiey lei seg for at millionformuen er borte.

- Jeg angrer ingenting. Penger er til for å brukes, og det er det jeg gjorde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Goody etterlot seg 27 millioner kroner