Lever med smerter etter «71 grader nord»

– Hadde jeg visst at jeg hadde den skaden før jeg dro på tur, så hadde jeg aldri blitt med, sier Vibeke Klemetsen

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var ikke bare sin gravide mage Vibeke Klemetsen (36) måtte ta hensyn til da hun ble med i årets kjendis-versjon av «71 grader nord».

Til VG sier hun at hun uten å vite det gikk rundt med et 1,5 år gammelt bekkenbrudd, som hun kun trodde var et forstuet halebein.

Skaden var så alvorlig at Vibeke ble rådet til å benytte seg av keisersnitt, da hun fødte datteren India 20. februar.

– Hadde jeg visst at jeg hadde den skaden før jeg dro på tur, så hadde jeg aldri blitt med, sier hun til avisen. Jeg har også hatt mye smerter i ettertid. Men om det var på grunn av påkjenningen etter turen er vanskelig å si, sier hun til avisen.

Til Seoghør.no har Vibeke Klemetsen avslørt at graviditeten gjorde henne ekstra emosjonell under innspillingen.

Brast i gråt
Blant annet brast hun ut i gråt foran kameraene da hun skulle bestige fjelltoppen Kalven.

- Jeg synes det var litt tidlig å grine, men jeg skylder på hormonene. Som gravid blir man jo hormonell og emosjonell, men jeg hadde håpet jeg ikke skulle være førstemann til å gjøre det, sier Klemetsen til Seoghør.no.

Også da realitykollegaen Phung Hang besvimte og måtte hentes av ambulanse, tok hun til tårene.

– Det var ikke alt som ble vist på TV. Men jeg hylgrein og fikk skyldfølelse for at jeg ikke tok i mot henne da hun falt.

– Sånne følelser fikk jeg ofte i løpet av turen. Når de andre måtte bære noe av vekten i sekken min, så var jeg redd for at jeg skulle være en ekstra byrde for de andre og at jeg som gravid skulle sinke hele laget, sier hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer