LEVER PÅ SULTEKUR: Anne Hathaway sier til bladet Allure at hun kun spiser hummus og reddiker for å spille den utsultede alenemoren Fantine i filmen «Les Miserables». Foto: Fame Flynet Norway
LEVER PÅ SULTEKUR: Anne Hathaway sier til bladet Allure at hun kun spiser hummus og reddiker for å spille den utsultede alenemoren Fantine i filmen «Les Miserables». Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Lever kun på erter og reddiker

- Livet mitt er helt sprøtt akkurat nå, sier filmstjernen, som raser ned i vekt.

SEOGHØR.NO: Mange fans bekymret seg for Anne Hathaways helse, da hun i mars avslørte at hun levde på kun 500 kalorier om dagen, for å kunne spille inn en dødsscene som den prostituerte alenemoren Fantine i en filmatisering av musikalen «Les Miserables».

Sultekuren skulle opprinnelig vare i tre uker, men i et intervju med bladet Allure, avslører Hathaway (29) at hun fortsatt lever på en ekstremdiett.

- Livet mitt er helt sprøtt nå. Jeg trener mye med vekter. Dette er dag seks, hvor jeg kun spiser hummus (en rett laget av kikerter, red.anm) og reddiker, sier hun ifølge Radaronline.com.

Hathaway, avslører at hun også levde med et svært strengt kosthold, da hun spilte rollen som Catwoman i den nye Batman-filmen «The Dark Knight Rises» som har norsk premiere 25. juli.

- Det å forandre hverdagen min, så jeg passet inn i den drakten, dominerte livet mitt i et år, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utsetter bryllupet på grunn av håret