Kylie Jenner:

Lever i skjul etter baby-avsløring

Kylie Jenner ønsker ikke å vise seg i offentligheten.

BORTE FRA RAMPELYSET: Kylie Jenner har de siste ukene holdt en lav profil i offentligheten. For én måned siden ble det kjent at hun og kjæresten angivelig venter barn. Foto: NTB Scanpix
BORTE FRA RAMPELYSET: Kylie Jenner har de siste ukene holdt en lav profil i offentligheten. For én måned siden ble det kjent at hun og kjæresten angivelig venter barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): For én måned siden sprakk nyheten om at den yngste i Jenner-Kardashian-klanen, Kylie Jenner (20), angivelig skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25).

Nyheten har vakt stor oppmerksomhet i internasjonal presse, spesielt etter at Kim Kardashian (36) bekreftet at hun venter sitt tredje barn gjennom surrogati, mens Khloe Kardashian (33) angivelig er gravid med kjæresten Tristan Thompson (26).

Kylies angivelige graviditet har kommet som et sjokk på flere, hovedsakelig fordi hun bare er 20 år gammel, men også fordi hun bare har vært sammen med Travis i fem måneder.

- Kroppen er i forandring

Etter at ryktene begynte å svirre, har Kylie holdt en særdeles lav profil i offentligheten. De få gangene hun har vist seg utenfor huset, har ikke 20-åringen gitt paparazziene særlig mye å juble for, da hun har vært ikledd mørke, posete klær.

Saken fortsetter under bildet:

POSETE KLÆR: Kylie Jenner (20) sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Jenner og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka en måneds tid siden. Foto: NTB Scanpix
POSETE KLÆR: Kylie Jenner (20) sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Jenner og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka en måneds tid siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjerna, som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har også vært restriktiv på denne fronten de siste ukene.

Ifølge People trives Kylie svært godt borte fra rampelyset, hvor nettstedet skriver at det hovedsakelig er én spesielt årsak til at hun nærmest lever i skjul.

- Kylie foretekker å være hjemme. Hun føler seg bra, men kroppen er i forandring, sier en kilde til nettstedet og fortsetter:

- Hun ønsker ikke å bli fotografert. Akkurat nå ønsker hun bare å holde ting privat. I stedet for å gå ut, kommer familie og venner på besøk til henne.

UTE OG HANDLER: Kylie Jenner skal ifølge en kilde trives best hjemme, og går sjelden ut, i frykt for at fotografer skal knipse bilde av henne. Foto: NTB Scanpix
UTE OG HANDLER: Kylie Jenner skal ifølge en kilde trives best hjemme, og går sjelden ut, i frykt for at fotografer skal knipse bilde av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk ikke se magen

Verken Kylie eller Scott har så langt kommentert ryktene. Forrige uke la imidlertid førstnevnte ut en liten videosnutt på Snapchat, der flere tolket det dit hen at hun endelig bekreftet graviditeten.

«Nothing's gonna hurt you baby», skrev Kylie, etterfulgt av en stjerneemoji. Direkte oversatt blir det «Ingenting skal skade deg, baby».

På grunn av det siste ordet i setningen, tolket flere det som en bekreftelse på at 20-åringen blir mor det kommende året.

Hun la ut flere filmer, men fansen fikk ikke se noe av magen hennes. Om det er bevisst eller ikke, er usikkert.

Hennes søster Khloe har imidlertid fått kritikk for å gjemme magen sin under offentlige opptredener den siste tiden, så det kan hende Kylie kjører samme strategi.

Handler merkeklær til sitt ufødte barn

Dette er likevel ikke de eneste faktorene som har ført til at det har oppstått store spekulasjoner. Kylie skal nemlig ha gått til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, ifølge TMZ. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Nettstedet skrev nylig at kilder nær den 20 år gamle stjernen forteller at Kylie har lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby.

Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

LES OGSÅ: - Det tok lang tid for Kim å ta innover seg Kylies babynyhet