Pia Haraldsen

Lever av andres bryllup - nå drømmer hun om sitt eget

- Jeg må kanskje bli flinkere til å si ja til dater.

SER FREMOVER: Pia Haraldsen drømmer om kjæreste, bryllup og barn. Det har imidlertid latt vente på seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SER FREMOVER: Pia Haraldsen drømmer om kjæreste, bryllup og barn. Det har imidlertid latt vente på seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du må ikke mange år tilbake i tid for å se at Oslo-kvinnen Pia Haraldsen (37) en gang var på «alles» lepper.

Det var på starten av 2000-tallet at store deler av landets befolkning fikk øynene opp for henne, da hun dukket opp i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra (15) i et pudderrosa ensemble utenfor slottet. Det la grunnlaget for det som skulle bli flere aktive år i rampelyset.

Vi må heller ikke glemme at hun ble omtalt verden over i 2002, da hun datet Luxemburgs tronarving prins Guillaume (37).

I DÅP: Pia fikk mye oppmerksomhet for antrekket sitt under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. Foto: NTB Scanpix
I DÅP: Pia fikk mye oppmerksomhet for antrekket sitt under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå om dagen holder hun foredrag og planlegger bryllup, men det er, som oftest, uten fotografer og journalister på slep. Hun har fått et mer tilbaketrukket liv, noe hun tidligere har uttalt at hun trives godt med nå.

Drømmer om ekteskap

Likevel tar hun seg ofte tid til å prate med pressen når hun stiller på ulike arrangementer. Da kjendisstylist Jan Thomas lanserte sin nye kolleksjon for Magnor Glassverk nylig, var Pia en selvskreven gjest.

37-åringen ankom arrangementet alene. Akkurat dét håper hun å få endret på i 2019.

DRØMMER: Pia Haraldsen var til stede da Jan Thomas lanserte sin kolleksjon for Magnor Glassverk. Hun var antrukket i et moteriktig antrekk, og hadde Diors ikoniske saddle-bag i hånden. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DRØMMER: Pia Haraldsen var til stede da Jan Thomas lanserte sin kolleksjon for Magnor Glassverk. Hun var antrukket i et moteriktig antrekk, og hadde Diors ikoniske saddle-bag i hånden. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Jeg må kanskje bli flinkere til å si ja til dater om jeg ønsker å gifte meg en dag. Vi er inne i et nytt år med nye muligheter, så jeg tenkte jeg skulle bli flinkere på det. På vinteren går man litt i hi, og det er enklere på sommeren, men jeg skal definitivt tilbake på sjekker'n, flirer hun, og fortsetter:

- Jeg drømmer om å gifte meg og å få barn en dag. Jeg driver ikke med nettdating, så jeg er avhengig av å møte folk i sosiale situasjoner. Heldigvis er jeg sosial av meg, så det pleier å gå fint.

37-åringen er gammeldags av seg, og foretrekker dating slik det var da hun var ung. At man møtes gjennom felles venner er eksempelvis å foretrekke. Dessuten mener hun at romantikk ikke er det samme nå lenger.

HOLDER SEG OPPTATT: Pia Haraldsen drømmer om å gifte seg, men er for tiden fullt opptatt med å planlegge andres bryllup. Her er hun på rød løper under feiringen av Se og Hørs 40-årsjubileum. Antrekket fikk hun terningkast seks for av Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOLDER SEG OPPTATT: Pia Haraldsen drømmer om å gifte seg, men er for tiden fullt opptatt med å planlegge andres bryllup. Her er hun på rød løper under feiringen av Se og Hørs 40-årsjubileum. Antrekket fikk hun terningkast seks for av Jan Thomas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Drømmemannen min er snill, morsom, trygg på seg selv og behandler folk med respekt. Jeg savner en som kan ta litt initiativ, for det er viktig at han er litt på. Han må gjerne også sende blomster, slik man gjorde før. Nå er man heldig om man får en snap av en kvast, humrer hun.

Bryllupsdrømmen må imidlertid la vente på seg. For det første trenger hun jo en kompanjong å gifte seg med, og for det andre er hun i disse dager fullt opptatt med å planlegge andre menneskers drømmebryllup.

- Akkurat nå jobber jeg med et bryllup som skal arrangeres i neste februar, og mange av de andre bryllupene er like store prosjekter. Jeg blir både inspirert og engasjert av kjærlighet, og at man kan gjøre en så spesiell dag ekstra minneverdig for noen, sier hun.

- Hvordan blir ditt eget potensielle bryllup?

- Nå har jeg sørget for at såpass mange andre sine drømmer har blitt til virkelighet, at det er vanskelig å se for seg mitt eget. Det må være personlig, det er alt jeg vet, forklarer hun.

Søvntrøbbel

Pia Haraldsen har blant annet jobbet i VG, TV 2 og vært redaktør for trender og underholdning i magasinet Cosmopolitan.

Senere har hun også vært programleder for «Kjendisjakten» og «Frokostquiz», og i 2006 spilte hun inn sangen «You Got It». Vi kan heller ikke glemme at hun var stuntreporter for Otto Jespersen og jaktet på kjærligheten på tv - sammen med moren sin Jasmin.

PÅ RØD LØPER: Pia Haraldsen og moren Jasmin Haraldsen under Kjendisgallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Pia Haraldsen og moren Jasmin Haraldsen under Kjendisgallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at det utad ser ut til at TV-profilen har full kontroll, har hun tidligere avslørt at hun lider av insomni, som betyr søvnløshet.

- Mitt problem er ikke selve sovingen, men innsovningen. Jeg kan føle meg kjempetrøtt, men så får jeg ikke sove. Når jeg legger meg i senga - «pling!» - så er jeg våken, har hun sagt til Her og Nå tidligere.

- For meg er det alltid utfordrende om jeg får sove eller ikke. Hvis det ikke går, står jeg opp, setter meg i sofaen i stuen, leser eller ser på tv. Til slutt blir jeg trøtt, men jeg kan oppleve at jeg fortsatt ikke får sove, sa hun til Her og Nå.

Hun fortalte at plagene kom i perioder, og at hun den gang håpet at hun skulle bli kvitt dem for godt.

Hun tror mange lider av samme problem som henne.

- Det er et stort problem i samfunnet. Mange sliter med det, også mennesker jeg kjenner. Det som er skremmende, er at det rammer så mange unge, fortalte 37-åringen til bladet.

LES OGSÅ: Brudd for fjerde gang på fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer