SAMBOER SOM 14-ÅRING: Angelina Jolie bodde sammen med ekskjæresten da hun var 14 år gammel. Foto: All Over Press
SAMBOER SOM 14-ÅRING: Angelina Jolie bodde sammen med ekskjæresten da hun var 14 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer

- Levde som mann og kone da jeg var 14

Angelina Jolie var samboer i meget ung alder.

Publisert
SEHER.NO: Angelina Jolie (36) avslører at hennes mor, Marcheline Bertrand, lot kjæresten flytte inn da hun var en ung tenåring. Det skriver britiske Now Magazine.

Det synes Jolie var en veldig lur ting av moren å gjøre.

- En av kjærestene mine bodde sammen med meg i min mors hus da jeg bare var 14 år. Det var den smarteste tingen min mor kunne ha gjort, fordi på den måten hang vi ikke i en park sammen, forteller skuespilleren.

Skuespillerstjernen hevder hun og hennes unge kjæreste levde som et gift par.

- Vi bodde som et gift par i to år. Da jeg ble 16 ønsket jeg frihet, og ville fokusere på arbeidet. Så jeg ble ferdig med ungdomsskolen tidlig og begynte å jobbe. Jeg datet ingen før jeg traff Jonny Lee Miller da jeg var 19.

Angelinas mor, Marcheline, døde av kreft i 2007. Hun ble 56 år gammel. Angelina er nå samboer med Brad Pitt. Paret har seks barn sammen.

- Hvis noen av barna mine forteller meg at jeg er en mor for dem som min mor var for meg, vil jeg ta det som et stort kompliment, forteller Jolie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Leide luksustog for 400.000

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer