Levde på 500 kalorier om dagen

- Det var deprimerende, sier storsjamøren Gerard Butler.

BLEK OG LUBBEN: Gerard Butler ble stemplet som blek og lubben da han var på Barbados i januar. Etter det har han vært på ekstremdiett.  Foto: All Over Press
BLEK OG LUBBEN: Gerard Butler ble stemplet som blek og lubben da han var på Barbados i januar. Etter det har han vært på ekstremdiett. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den skotske filmstjernen Gerard Butler (40) sultet seg selv i en måned for å komme tilbake i form.

«300»-stjernen skal ifølge Contactmusic ha gått på en renselsesdiett i 16 dager, før han gikk over på en strikt diett på 500 kalorier om dagen.

- Det var så deprimerende. På morgenen tror jeg at jeg hadde en halv grapefrukt, og det var omtrent alt jeg spiste til to på ettermiddagen – og jeg trente i tillegg, sier Butler. 

Dietten startet etter at han hadde blitt kraftig forslått etter en rekke filmer, og ikke kunne trene ordentlig.

- Jeg hadde mange skader etter alle disse filmene, så jeg ønsket å slanke meg ned og begynne å bygge meg opp fra det, sier Butler.

Da Seher.no møtte Butler i november, sa han at han hadde sin helt egen taktikk for å holde seg i form.

- Jeg trener ikke så intenst lenger nå, men jeg prøver å få inn en scene i hver film hvor jeg tar meg av skjorta. Det tvinger meg til å holde meg i form, sa Hollywood-stjernen til Seher.no.

Ved juletider ble Butler avbildet på stranda på Barbados. Da var hans velkjente vaskebrett fra «300»-filmen borte.

«Butler så blek og lubben ut i en rosa shorts», skrev nettstedet RadarOnline den gang.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     

LES OGSÅ: Hva har skjedd med kroppen?