Levde i to måneder på hurtigris og grillkrydder

Anette Sagen ble syk av kostholdet. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (63) er vant til å se mye rart på norske kjøkken, men i torsdagens episode av «Hellstrøm inviterer» reagerer mesterkokken med bestyrtelse når skihopperen Anette Sagen (27) forteller om sine tidligere matvaner.

Sagen avslører at hun som 16-åring ble syk og måtte behandles for mangel på vitaminet B12, etter at hun i to måneder levde på kun hurtigris og grillkrydder.

- Hva sa du? Hurtigris med grillkrydder? Det høres jo helt hårreisende ut, sier en overrasket Hellstrøm.

Sagen avslører at feilernæringen førte til at hun måtte gjennom flere runder med sprøyter med vitamintilskudd før hun kom tilbake til hektene.

- Etter den første gangen har jeg hatt et par runder til fordi verdiene sank jo igjen, men jeg gikk ikke tilbake til de gamle uvanene etter at jeg fikk oppfølging fra Olympiatoppen, sier hun til Hellstrøm.

«Hellstrøm inviterer» ser du mandag til torsdag kl 20 på TV3.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skar seg på Hellstrøms kjøkken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer