- Levde hver dag som om det var den siste

Da Lage Fosheim fikk beskjed om at han var dødssyk, tok han med hele familien til Frankrike.

BEGGE GIKK BORT: I mars døde Eivind Rølles. I oktober gikk Lage Fosheim bort. Nå forteller Fosheims nevø Tobias at han tok med hele familien til Sør-Frankrike sommeren før han døde. Foto: Scanpix
BEGGE GIKK BORT: I mars døde Eivind Rølles. I oktober gikk Lage Fosheim bort. Nå forteller Fosheims nevø Tobias at han tok med hele familien til Sør-Frankrike sommeren før han døde. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: 19. oktober gikk The Monroes-artisten Lage Fosheim bort, etter flere måneders sykeleie.

Fosheim døde kun syv måneder etter gruppens andre medlem, Eivind Rølles, gikk bort.

Tidlig på forsommeren fikk Fosheim den triste beskjeden om at han var dødssyk. Da bestemte han seg for å ta med familien til Sør-Frankrike, der han hadde hus.

- Hver eneste dag gjennom hele sommeren var vi sammen. Alle i familien forandret på planene sine. Da var det bare Lage, forteller Fosheims nevø, Tobias Fosheim Wienskol, til VG.

Tobias sier at de hver dag levde som om det var Lages siste, og at artiststjernen var eventyrlysten hele sommeren.

- Broren min, Lucas, kjæresten Julie, og jeg gikk opp på terrassen til onkel Lage hver dag. Der satt han. Klar. Med iPad'en sin og sa: «Hvor skal vi dra i dag 'a?» Hver dag nye destinasjoner. Nye restaurantopplevelser. Så dro vi hjem og spilte kort til klokken seks på morgenen. En dag var det rivieraens beste restaurant i Nice. En annen dag var det middag på en bondegård på landet et sted. Han var eventyrlysten til siste stund, sier han.

Fosheim ble 55 år gammel.

LES OGSÅ: - Han beholdt humøret til det siste