Levde hemmelig liv som stripper

- Jeg begynte med det fordi jeg trengte pengene.

FIKK SPARKEN: Journalisten Sarah Tressler fikk sparken etter at sjefene hennes fikk vite at hun jobbet som stripper i skjul. Dette bildet er tatt på en strippeklubb som ikke har noe med Tressler å gjøre. Foto: Stella Pictures
FIKK SPARKEN: Journalisten Sarah Tressler fikk sparken etter at sjefene hennes fikk vite at hun jobbet som stripper i skjul. Dette bildet er tatt på en strippeklubb som ikke har noe med Tressler å gjøre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For få dager siden var Sarah Tressler en av den avisen Houston Chronicles mest profilerte kjendisjournalist, som rapporterte om livet til de rike og berømte i delstaten Texas.

Men nå står Tressler uten jobb, etter at en konkurrerende avis avslørte at hun i skjul kledde av seg for penger på en strippeklubb i Houston.

Tressler skal ha kombinert strippejobben med journalistkarrieren mens hun jobbet som frilanser for å spe på sin månedlige inntekt.

Samtidig blogget hun om sitt hemmelige liv anonymt på bloggen diaryofanangrystripper.com.

- Økonomien var dårlig og jeg fikk ikke noen jobb. Hele grunnen til at jeg begynte med stripping har med penger å gjøre, sier hun til ABC News.

Da hun ble fastsatt i januar, skal hun ha trappet ned på sin lettkledde ekstra-jobb, men hjalp henne ikke i sjefens øyne.

Samtidig som hun strippet og jobbet som journalist, jobbet Tressler også som foreleser ved Houston University, som hun selv har tatt en master-utdanning hos.

Foreløpig er det ikke kjent om også denne jobben er i fare.

Selv velger hovedpersonen å ikke se for mørkt på avskjedigelsen fra Houston Chronicle.

- Jeg var en stripper/reporter/professor, nå er jeg kun stripper/professor og jeg synes ikke det er så ille, sier Tressler til ABC News.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her lurer hun fansen trill rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer