Lettkledd Tone kan stoppe blad på iPad

- Vi frykter at vi kan få avslag, sier Manns sjefsredaktør om iPad-utgaven med Tone Damli Aaberge på coveret.

FRYKTER TONE-SENSUR: Tone Damli Aaberge pryder coveret på den første iPad-utgaven av Mann, men før den kommer i salg må den godkjennes av Apple. Foto: Stella Pictures
FRYKTER TONE-SENSUR: Tone Damli Aaberge pryder coveret på den første iPad-utgaven av Mann, men før den kommer i salg må den godkjennes av Apple. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Bladet Mann har sendt sin iPad-versjon til godkjenning hos Apple, men frykter en lettkledd Tone Damli Aaberge skal bli sensurert.

På den første iPad-utgaven har Mann nemliig en lettkledd Tone som coverpike til en sak om de ti ultimate damene, basert på Manns tidligere cover. Apple er imidlertid kjent for å slå hardt ned på lettkledde damer, og nylig ble Ekstra Bladets versjon stanset på grunn av side ni-pikene.

- Vi har nå lagd en ferdig versjon av Mann for iPad, og vi håper på godkjenning. Men man vet aldri med Apple, og vi frykter at vi kan få avslag. Dessverre er det slik at vi har fått en ny «sjefredaktør», nemlig Steve Jobs. Han har siste ordet, sier Manns sjefsredaktør Knut Christian Moeng til Dagbladet.

Han varslet en samlet kamp fra norsk bladbransje om Apple velger å sensurere bladet.

- Da vil det være naturlig å samarbeide mot Jobs, fordi dette er overformynderi vi ikke kan leve med, mener Moeng.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir Oslo-jul på oss i år