LETTKLEDD OG SKADET: Det gikk skikkelig galt da Celeste og Maria stile opp i Vi Menns toppløsstudio. Her er de to jentene avbildet noen dager før fotoseansen. Foto: Victoria Bryde, Seher.no
LETTKLEDD OG SKADET: Det gikk skikkelig galt da Celeste og Maria stile opp i Vi Menns toppløsstudio. Her er de to jentene avbildet noen dager før fotoseansen. Foto: Victoria Bryde, Seher.noVis mer

Lettkledd mareritt

Med tårer i øynene og brukket finger lot Celeste seg avfotografere av mannfolkbladet.

Foto-mess!

SEHER.NO:
Mannfolkblad-debuten ble et mareritt for Celeste Myhrehagen (25) og Maria Eliseussen (21).

Det var i studioet til Vi Menn at alt gikk galt for de to Mess TV-programlederne:

Som om det ikke skulle være tøft nok å strippe foran ukjente mennesker, så fikk de to lettkleddamatørene en vegg i hodet midt under seansen!

Pinlig berørt og i store smerter gråt jentene. Maria fikk en skikkelig smell i hodet, og Celeste brakk fingeren.

LES OGSÅ: Kaster klærne i manneblad

Men de tøffe jentene nektet å gi seg:

- Tårene bare rant. De spurte om de skulle kjøre oss til legevakten, men jeg ville bare bli ferdig, sier Celeste til Seher.no.

Med brukket finger og det som kan være en lett hjernerystelse, fortsatte jentene fotoseansen - i hele to timer etter ulykken!

LES OGSÅ: Hillary strippe-skadet

Deretter bar det på legevakten, der Celeste ble sykmeldt fra hudpleierjobben i to uker. Jobben som Mess TV-vertinne kan hun imidlertid fortsette som vanlig.

Det ble imidlertid en tøff natt for jentene: Celeste har måttet vekke Maria med jevne mellomrom hele natten - for å forsikre seg om at hodeskadene ikke ble verre.

De to jentene stilte opp for Vi Menn etter at de var blitt utfordret av seerne på TVNorges Mess TV.