Lettkledd i ny sexy video

Cheryl Cole danser i liten leopardtruse.

<strong>PLATEKLAR:</strong> Cheryl Cole promoterer i disse dager sitt tredje soloalbum «A Million Lights».  Foto: All Over Press
PLATEKLAR: Cheryl Cole promoterer i disse dager sitt tredje soloalbum «A Million Lights». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en mislykket dommerrolle i amerikanske og engelske «X-factor» og flere romanserykter er Cheryl Cole nå tilbake med sitt tredje soloalbum «A Million Lights». I helgen kom et klipp fra den første musikkvideoen «Call My Name» som slippes i juni. 

Cheryl danser og poserer kun iført en dressjakke og en liten leopardtruse. Hun blir også sett i en kort topp med svært dyp kløft.

- Det korte klippet viser den tidligere Girls Aloud-stjernen som går dramatisk nedover en tunnel mens hun vrikker på rumpen kledd i en leopardbukse. Kort tid etter poserer hun sexy med ryggen mot en vegg dekket av graffiti, skriver The Sun.


Videoen ble spilt inn i Los Angeles, men popstjernen var ikke heldig med været. 

- Det var første gang jeg har filmet en video utendørs. Manuset var skrevet så det skulle passe til et solfylt miljø og jeg skulle gjøre en glamorøs danserutine i solnedgangen, men da vi kom dit striregnet det, sier hun til The Sun.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er kvinne og elsker sex  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer