Lettet over at mannen fikk sparken

- De siste dagene ble stemningen hatsk. Vi har tre unger, sier Ståle Solbakkens kone.

TURBULENT TID: - Når klubben vurderer situasjonen slik at det må brukes livvakter for personalet er det vanskelig å legitimere overfor dem å bli værende her, sier Anniken Solbakken. Foto: Scanpix
TURBULENT TID: - Når klubben vurderer situasjonen slik at det må brukes livvakter for personalet er det vanskelig å legitimere overfor dem å bli værende her, sier Anniken Solbakken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anniken Solbakken er lettet over at ektemannen Ståle Solbakken ikke er Köln-trener lenger, ifølge VG.

- De siste dagene ble stemningen hatsk. Vi har tre unger. Når klubben vurderer situasjonen slik at det må brukes livvakter for personalet er det vanskelig å legitimere overfor dem å bli værende her, sier Anniken Solbakken til VG.

Hun var på påskeferie i Norge da mannen fikk sparken, og kom først tilbake noen timer etterpå.

- Jeg synes det som skjedde er greit. Men jeg vet at jeg og mannen min er uenige om det, siden han
gjerne ville blitt igjen og gjort en jobb, sier hun til VG.

Familien vil nå flytte tilbake til enten Norge eller Danmark.

- Det blir nok en liten kamp i familien dette. Yngstedatteren er jo nærmest dansk. Men ærlig talt har jeg ikke fått tenkt så mye på dette ennå. Jeg vet ikke hvor vi skal bo. Og jeg vet ikke hvor vi skal flytte, sier Ståle Solbakken til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer