- Lettet over at jeg slapp å velge

Tre av «Jakten»-Tor Magnes friere trakk seg før speed-daten.

GIKK VIDERE: Tor Magne Egges friere gikk alle videre i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten»: (F.v.) Camilla Bergan, Ann Slveig Johnsen, Elisabeth Fjellro, Ann Julie Bjørgulfson og Cecilia Watnan Foto: TV 2
GIKK VIDERE: Tor Magne Egges friere gikk alle videre i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten»: (F.v.) Camilla Bergan, Ann Slveig Johnsen, Elisabeth Fjellro, Ann Julie Bjørgulfson og Cecilia Watnan Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag måtte årets «Jakten på kjærligheten» ta fatt på den første nervepirrende vrakingen av friere.

Men bonden Tor Magne Egge (33) slapp valgets kval, etter han fikk vite at tre kvinner som hadde sendt brev til ham, hadde trukket seg før innspillingen av speed-datene på Norefjell startet.

Dermed gikk alle hans fem gjenværende kjæreste-emner automatisk videre.

Reagerte med lettelse
Til Seoghør.no sier Tor Magne Egge at han reagerte med lettelse da han skjønte at han slapp å velge blant frierne allerede etter speed-daten.

- Jeg vet ikke hvorfor de trakk seg, men sånt skjer. Det førte til at jeg  kunne nyte datene, uten å tenke på at noen skulle hjem. I starten var jeg nervøs, men det gikk raskt bedre.

- En av de andre bøndene sa til meg at han var misunnelig på meg som slapp å velge.

- Ikke uvanlig

Presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten», Anne Martha Leidland, sier det ikke er uvanlig at friere trekker seg fra innspillingen

- Dette er folk som av ulike grunner har funnet ut at dette ikke er det rette for dem likevel, eller at de ikke har mulighet til å bli med. For oss er det viktig at de som er med, virkelig er motiverte for dette.

- Overrasket positivt
Egge sier han ikke er i tvil om at alle hans fem friere som møtte opp, fortjente å komme videre.

- De er bra jenter, og jeg synes alle overrasket positivt under speed-daten. Selv om jeg slapp unna å velge denne gangen, er jeg forberedt på at det blir tøft når det skjer senere. Men jeg ser fortsatt positivt på muligheten for at dette skal ende med kjærlighet, sier han til Seoghør.no.

Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ny Jakten-baby er født

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer