Jenna Dewan og Channing Tatum:

- Lettet over å ha avsluttet det kapittelet

Eksparets skilsmisse er ferdigstilt, men Tatum skal ha bedt om hjelp for å finne ut av foreldresamværet.

SKILT: Ekteskapet til Channing Tatum og Jenna Dewan ble sett på som et av de mest solide i Hollywood. Nå er de lykkelige på hver sin kant. Her er duoen på Vanity Fairs Oscar-etterfest i 2015. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Ekteskapet til Channing Tatum og Jenna Dewan ble sett på som et av de mest solide i Hollywood. Nå er de lykkelige på hver sin kant. Her er duoen på Vanity Fairs Oscar-etterfest i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke ble skilsmissen mellom det tidligere stjerneparet Jenna Dewan (38) og Channing Tatum (39) endelig ferdigstilt.

Den dagen har mest sannsynlig både Dewan og Tatum sett frem til ettersom de begge har startet nye liv på hver sin kant. Mens Channing er sammen med artisten Jessie J (31), så venter Jenna barn med sin nye kjæreste Steve Kazee (44).

Det var i april 2018 at duoen kom med sjokkavsløringen om at de hadde gått hver til sitt etter ni år som ektepar.

«Vil unngå konflikt»

De gjorde det den gang klart at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet, og har flere ganger i ettertid vist at de bryr seg om hverandre både i intervjuer og sosiale medier.

Eksparet har derimot ikke klart å bli helt enige om hvordan de skal dele omsorgen for deres felles datter Everly (6), meldte TMZ tirsdag.

«Channing Tatum sier at skilsmissen har vært tøff når det kommer til å finne ut av hvordan de skal dele foreldresamværet. Han har kontaktet dommeren i familierett for å be ham sette ned noen grunnregler», skriver nettstedet - som angivelig sitter på rettsdokumentene skuespilleren har levert inn.

I papirene skal Channing be om hjelp fra dommeren til å lage en timeplan for ulike høytider - som Thanksgiving, Halloween, vinterferie, bursdager og far- og morsdag. Han skal også ha et ønske om at begge foreldre regelmessig FaceTimer med Everly.

«På grunn av at timeplanene våres forandres hele tiden har vi hatt vanskelig for å justere tiden slik at vi begge får like mye tid sammen med datteren vår», står det i dokumentene, ifølge TMZ.

Nettstedet skriver også at Channing ber om at de får en rådgiver til å hjelpe dem med å sette opp all tid med datteren som skal fordeles mellom ham og Jenna for å unngå konflikt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Gleder seg til ny hverdag

Samtidig som det altså kommer frem at duoen sliter med bli enige om hvordan de skal dele tiden med seksåringen, så melder People at Jenna også skal være glad for å endelig ha ferdigstilt skilsmissen.

- Hun er veldig lettet over å ha avsluttet det kapittelet. Nå kan hun kun fokusere på fremtiden, forteller en venn nær henne til nettstedet tirsdag.

Det var i september at Jenna og kjæresten Steve, som ble koblet til hverandre for første gang i oktober i fjor, avslørte at de venter barn sammen.

38-åringen skal så langt i svangerskapet føle seg i fin form.

- Hun trener fremdeles og koser seg med å forberede seg til babyen kommer, forteller vennen til People, og legger til at Everly gleder seg enormt til å bli storesøster.

- Jenna prøver å forberede Everly på den nye hverdagen også. Hun kommer til å la henne være så involvert som mulig i alt sammen.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Nå tror jeg det er nok barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer