SENDT HJEM: Tirsdag sendte bonde Silje Stensland Ole-Jørgen Jensen hjem fra "Jakten på kjærligheten". Tidligere i år forlot han samboeren sin gjennom seks år. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Tirsdag sendte bonde Silje Stensland Ole-Jørgen Jensen hjem fra "Jakten på kjærligheten". Tidligere i år forlot han samboeren sin gjennom seks år. Foto: TV 2Vis mer

- Lettet og glad etter bruddet

Jakten-frier Ole-Jørgen forlot samboeren gjennom seks år.

SEHER.NO: I tirsdagens episode av "Jakten på kjærligheten" sendte bonden Silje Stensland (28) frieren Ole-Jørgen Jensen (35) hjem "før tiden".

Tidligere i år skjedde det en stor omveltning i Ole-Jørgens liv, skriver Se og Hør Weekend.

Han og samboeren gikk fra hverandre etter å ha bodd sammen i seks år. 

- Etter som tiden gikk, merket jeg at vi vokste stadig med fra hverandre. Jeg var ikke komfortabel med situasjonen, og i februar brøt jeg ut av forholdet, forteller han til Se og Hør.

Og:

- Det var naturligvis en kjip situasjon, men som jeg følte vi bare måtte igjennom. Ingen av oss hadde det bra. Selv ble jeg lettet og glad etterpå. Min samboer tok det tungt da det skjedde, men heldigvis har det hele endt godt.

Bruddet fikk ham til å flytte fra Romerike til Oslo, hvor han nå jobber som limousinsjåfør.

Og Jensen deppet ikke da han gikk ut av "Jakten på kjærligheten", og fortalte Seher.no tidligere denne uka at det var perfekt å bli sendt hjem.

- Da får jeg jo muligheten til å treffe andre! Nei da, men det var nok mest vennefølelser mellom meg og Silje - og da var det tross alt greit at det gikk som det gikk, sa han.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Pakket kofferten før valget