- Lettere å vinne Oscar enn å finne en bra mann

Salma Hayek mener hun har lykkes bedre enn de fleste skuespillere.

KINOAKTUELL: Salma Hayek på morgenprogrammet «Good Morning America» for å promotere sin nyeste film «Savages». Foto: Fame Flynet
KINOAKTUELL: Salma Hayek på morgenprogrammet «Good Morning America» for å promotere sin nyeste film «Savages». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerinnen Salma Hayek (45) blir i oktober aktuell på norske kinoer i den stjernespekkede filmen «Savages».

Hun har vunnet flere prestisjetunge priser gjennom sin over 20 år lange karriere, og ble blant annet nominert for en Oscar i 2003, for hovedrollen i «Frida». Men det blekner i forhold til hennes privatliv, hevder hun.

- Det er mye lettere å vinne en Oscar enn å finne en god ektemann. Karrieren min er ikke i nærheten av like viktig som alt annet jeg har oppnådd. Hvis noen tilbød meg å bytte livet mitt mot å bli den mest berømte og høyest betalte skuespillerinnen i verden, ville jeg takket nei, sier hun til den tyske utgaven av Vogue.

Selv hadde hun ikke lyst til å bli skuespiller, men ville heller bli verdens beste turner og delta i de Olympiske Leker.

På grunn av sin meksikanske bakgrunn, slet hun med å få andre roller enn som stuepiker og prostituerte tidlig i karrieren. Men flere storfilmer senere, og med datteren Valentina (4), er det lite som minner henne om fortiden nå.

- Livet mitt er helt annerledes. Og det er takket være min datter Valentina, og mannen min. Ærlig talt så husker jeg nesten ikke hvordan det er å være meksikaner.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Zorros» ekteskap slår flere sprekker 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer