- Lettere å løpe rundt i skauen og være brutal

Ingrid Bolsø Berdal går fra bandeleder til åttebarnsmor.

ÅTTEBARNSMOR: Ingrid Bolsø Berdal spiller moren til de åtte ungene i musikalen «Mormor & de 8 ungene».  Foto: Stella Pictures
ÅTTEBARNSMOR: Ingrid Bolsø Berdal spiller moren til de åtte ungene i musikalen «Mormor & de 8 ungene». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I filmen «Flukt» spiller Ingrid Bolsø Berdal (32) en morderisk bandeleder. Men før filmens premiere i slutten av september tar hun fatt på en helt annerledes oppgave. Den flotte 32-åringen spiller moren til de åtte barna i filmmusikalen av «Mormor & de 8 ungene». 

- Det er kanskje lettere å løpe rundt i skauen og være brutal. Nå må jeg tørre å være til stede i en godhet, selv om morsrollen ikke akkurat er Mor Teresa, sier Berdal til VG. 

Hun har selv ikke barn, men har tidligere fortalt at hun ønsker seg en egen familie i fremtiden.

Rollen som åttebarnsmor skiller seg ut fra Ingrids tidligere roller, blant annet to «Fritt Vilt»-filmer.  

- Det er artig å gjøre noe helt annet. Dette er en barnekomedie, en hyggelig filmmusikal som er ment for et stort familiepublikum. Jeg hadde elsket å se dette selv som barn! 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg gråt til jeg ikke hadde flere tårer igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer