ÅTTEBARNSMOR: Ingrid Bolsø Berdal spiller moren til de åtte ungene i musikalen «Mormor & de 8 ungene».  Foto: Stella Pictures
ÅTTEBARNSMOR: Ingrid Bolsø Berdal spiller moren til de åtte ungene i musikalen «Mormor & de 8 ungene». Foto: Stella PicturesVis mer

- Lettere å løpe rundt i skauen og være brutal

Ingrid Bolsø Berdal går fra bandeleder til åttebarnsmor.

SEOGHØR.NO: I filmen «Flukt» spiller Ingrid Bolsø Berdal (32) en morderisk bandeleder. Men før filmens premiere i slutten av september tar hun fatt på en helt annerledes oppgave. Den flotte 32-åringen spiller moren til de åtte barna i filmmusikalen av «Mormor & de 8 ungene». 

- Det er kanskje lettere å løpe rundt i skauen og være brutal. Nå må jeg tørre å være til stede i en godhet, selv om morsrollen ikke akkurat er Mor Teresa, sier Berdal til VG. 

Hun har selv ikke barn, men har tidligere fortalt at hun ønsker seg en egen familie i fremtiden.

Rollen som åttebarnsmor skiller seg ut fra Ingrids tidligere roller, blant annet to «Fritt Vilt»-filmer.  

- Det er artig å gjøre noe helt annet. Dette er en barnekomedie, en hyggelig filmmusikal som er ment for et stort familiepublikum. Jeg hadde elsket å se dette selv som barn! 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg gråt til jeg ikke hadde flere tårer igjen