Stian Blipp:

Letter på sløret: - Veldig stolt

Deler åpenhjertig om familielivet.

PÅ SKJERMEN: Stian Blipp er for tida aktuell med «Norske talenter». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ SKJERMEN: Stian Blipp er for tida aktuell med «Norske talenter». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny sesong av «Norske talenter» ruller over skjermene, og i dommerpanelet sitter blant annet Stian Blipp (33).

Dermed er trolig høsten travel for 33-åringen, som letter på sløret om hverdagen som både familiefar og som dommer i talentkonkurransen.

- Sjeldent

«Norske talenter»-dommeren og kona Jamina Blipp (35) hadde nylig barnefri i anledning Alexandra Joners halloweenfest. Sammen har de datteren Noelle (5) og sønnen Bowie (2).

Da Se og Hør møtte Blipp på festen, kunne han avsløre at hele familien elsker å kle seg ut.

ÅPNER SEG: Stian Blipp letter på sløret om den tøffe tida, selv er han også aktuell med det nye programmet «Spice of Life» på Amazon Prime. Video: Prime video / Rød Løper. Vis mer

- Dette er første gangen jeg og min kone er ute sammen på et par måneder. Man må prøve å ta de unnskyldningene man kan få rett til å gjøre noe gøy sammen, rett og slett, forklarer han overfor Se og Hør.

Med to små i hus, blir det mindre stevnemøter enn tidligere. Men dersom ekteparet skal ha kvalitetstid sammen, er Blipp klar på hva de foretrekker å finne på.

- Vi er veldig glade i å bare stikke ut av huset, bare det er jo sjeldent. Og bare spise digg mat, se hverandre inn i øynene og kline litt. Det holder lenge!

I tillegg til å være en tilsynelatende travel tobarnsfar, har Blipp flere baller i lufta. For tiden bruker han fredagskveldene på å sitte i dommerpanelet i «Norske talenter».

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er veldig gøy, for eldste som er fem år nå har på en måte skjønt det, at det er en jobb. Han minste tror jo at jeg er inne i TVen, forteller Blipp, og fortsetter:

- Han står og sier at nå må pappa komme ut av TVen. Så det er litt vittig.

Nylig har datteren Noelle fått være med på livesending og se faren sin «in action».

- Det er hun grisegira på og forteller om det i barnehagen. Så det er veldig stas for meg å se at hun er litt stolt av det. Og for et noen uker siden så lekte de «Norske talenter» i barnehagen. Da var det to som skulle være dommere, to som skulle danse … jeg blir veldig stolt av det!

Ble sykmeldt

I november i fjor kom pressemeldingen om at Blipp måtte avlyse alle «Cirque du Blipp»-show i Oslo og Bergen fram til jul.

Komikeren og programlederen hadde da allerede vært åpen om at han hadde gått på en smell både psykisk og fysisk.

Da Se og Hør møtte Blipp i sommer, uttrykte han stor glede av å være tilbake på jobb som en del av «Norske talenter»s dommerpanel.

ÅPEN & ÆRLIG: Stian Blipp om «Lindmo»-intervjuet der han forteller om depresjonen og angsten. Video: NRK TV / Rød Løper. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

- Jeg var redd for at alle talentene hadde forsvunnet til TikTok og YouTube under corona, men heldigvis er det sinnssykt mange mennesker som ønsker å stå på scenen og imponere. Jeg gleder meg veldig!

- Det er som å få livet i gave. Å komme tilbake med humør og energi skal jeg aldri ta for gitt igjen.

LES OGSÅ: - Føles som et nederlag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer