Julie Bergan og Astrid S:

Letter på sløret om vennskapet

Julie Bergan innrømmer at hun savner sin gamle samboer, Astrid S.

SAVN: Julie og Astrid er gode venner, men ikke lenger samboere. Det er et savn, ifølge Julie. Her avbildet i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAVN: Julie og Astrid er gode venner, men ikke lenger samboere. Det er et savn, ifølge Julie. Her avbildet i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to stjerneartistene Julie Bergan (27) og Astrid Smeplass (25), også kjent som bare Astrid S, har vært gode venner i flere år. De to artistene bodde sammen i kollektiv, og hadde tidvis også andre jenter innom i leiligheten de bodde i sammen.

I 2018 ble det imidlertid kjent at venninnene skulle flytte fra hverandre, og samboerskapet i kollektivet var derfor ved veis ende.

- Jeg skal faktisk kjøpe leilighet nå, så jeg skal bo alene, fortalte Bergan til Se og Hør den gang.

Selv om tre år er gått er det ingen tvil om at de savner dagene som samboere. Det avslører Bergan overfor Se og Hør.

ÅPNER OPP: I fredagens episode av «Senkveld» på TV 2, blir det mange følelser for Julie Bergan når hun forteller om hvordan det oppleves å ha kjærlighetssorg som artist. Video: TV 2 Vis mer

- Savner det

Det var i anledning premieren på den norske versjonen av «Tre nøtter til Askepott», hvor Astrid har rollen som Askepott, at Se og Hør møtte Julie Bergan.

Derfor måtte vi også naturligvis stille spørsmålet «savner du å være samboer med Astrid?».

- Selvfølgelig, man savner jo det. Bare det å ha noen å komme hjem til og det å være rundt hverandre hele tiden, innrømmer hun, og fortsetter:

- Men vi er nesten enda flinkere til å være med hverandre nå som vi ikke bor sammen, for da må vi faktisk aktivt gjøre noe med det. Det er fantastisk det også, men jeg savner absolutt å være samboeren til Askepott, jeg gjør det.

SKATTEMSELL: Julie Bergan er med i denne ukens episode av «Helt Harald» og der forteller hun om da hun fikk 80 000 kroner i skattesmell. Vis mer

Slik bevarer de vennskapet

Den sprudlende artisten påpeker at det tross alt er snakk om selveste Askepott, noe hun er veldig glad for å ha på CVen.

- Hvordan bevarer dere vennskapet?

- Det er vel sikkert som alle andre vennskap tror jeg. Vi er i samme vennegjeng, og så reiser vi litt - nå var vi nettopp i London og da kunne vi henge der. Men det er jo bare å sende en melding så finner vi på noe, smiler hun.

LES OGSÅ: - Vil bli samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer