Paris Hilton:

Letter på sløret om utseendet

Hollywood-stjernen avslører om hun har benyttet seg av kosmetisk kirurgi.

FLOTT: I februar fylte Paris Hilton 40 år. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / NTB
FLOTT: I februar fylte Paris Hilton 40 år. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å fikse på utseendet sitt i håp om å bevare ungdommen lenger.

Mens enkelte ikke ser noen risiko i det hele tatt, er andre svært skeptiske til å enten legge seg under kniven eller sprøyte ting inn i kroppen.

Fornøyd med valget

Det er ikke sjeldent at fansen spekulerer på om Hollywood-stjernene har benyttet seg av kosmetisk eller plastisk kirurgi, og nå åpner milliardærarvingen Paris Hilton (40) opp om sitt eget utseende.

- Jeg har aldri injisert noe som helst. Hverken Botox eller fillere. De fleste av vennene mine har brukt dette i årevis, helt siden 20-årene, men jeg er så glad for at jeg aldri har tatt noe selv, forteller hun til magasinet Stella, ifølge Contact Music.

Jan Thomas er gjest på "Tusvik & Tønne - show" med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. De snakker om botox og ansiktsbehandling. Vis mer

Hilton hevder derimot at hun sverger til en ikke-invasiv mikrostrømsmaskin, kalt Neurotris, for å holde huden rynkefri.

I 2015 innrømmet 40-åringen derimot at hun vurderte å fikse på utseendet sitt, men at hun ble frarådet dette.

- Jeg spurte hudlegen min om jeg kunne sprøyte inn Botox, men han sa: «det nekter jeg å gjøre. Huden din er perfekt. Jeg kommer ikke til å sprøyte inn Botox før du trenger det, og det er ikke sikkert det skjer», fortalte hun den gang, ifølge USWeekly.

Den flotte blondinen hevdet også da at hun aldri kommer til å ty til plastiske operasjoner.

- Alle vennene mine har gjort alt. Pupper, nese, kinn, hake. Jeg bor i Hollywood, så jeg er vant til å se det. Jeg har bare aldri ønsket å gjøre noe selv.

BAR MAGE: Paris Hilton var ikke flau for å vise frem kroppen i sine yngre dager. Bildet er fra 2003. Foto: Perfect/REX/NTB
BAR MAGE: Paris Hilton var ikke flau for å vise frem kroppen i sine yngre dager. Bildet er fra 2003. Foto: Perfect/REX/NTB Vis mer
BARBIE-RAVER: Også her er Hilton avbildet i 2003. Foto: REX/NTB
BARBIE-RAVER: Også her er Hilton avbildet i 2003. Foto: REX/NTB Vis mer

Videre i intervjuet med Stella letter også den norskættede stjernen på sløret om hvordan klesstilen hennes har forandret seg opp gjennom årene.

- Tidligere var jeg en typisk Barbie-raver og hadde en club-kid vibe. Nå er jeg mer elegant og bruker Lanvin, Valentino og Oscar de la Renta, deler hun og fortsetter:

- Klærne jeg brukte før fikk folk til å tro at jeg var gal. Nå bruker alle det samme selv.

STILSIKKER: I dag beskriver Paris Hilton klesstilen sin som elegant. Foto: Christopher Peterson / SplashNews/NTB
STILSIKKER: I dag beskriver Paris Hilton klesstilen sin som elegant. Foto: Christopher Peterson / SplashNews/NTB Vis mer

Baby-blemme

Paris Hilton er for tiden i gang med bryllupsplanlegging etter at entreprenøren Carter Reum (40) fridde til henne i vinter.

Tidligere denne uka meldte flere tabloidmedier at paret også hadde tatt et nytt steg i forholdet, nemlig at de skulle bli foreldre for første gang.

«Paris Hilton er gravid og venter sitt første barn med forloveden», skrev blant annet Page Six tirsdag.

Dagen etter avkreftet derimot «Simple Life»-profilen selv ryktene.

I podkasten «This is Paris» i en episode med navn «This is … I'm Pregnant??» tok Hilton opp den enorme ryktestormen som hadde herjet rundt henne de siste dagene.

Da fortalte 40-åringen at hun tirsdag våknet opp til rundt 3000 meldinger, på hennes totalt fem iPhoner. Folk sendte gratulasjoner over en lav sko, til og med mennesker hun ikke hadde hørt fra på mange år.

- Takk alle for alle meldingene. Det er en travel dag i dag, så jeg har ikke svart noen ennå, men ja, jeg er gravid med trillinger … Jeg gleder meg så til å bli mor, delte hun lattermildt i podkasten før hun fortsatte:

- Jeg tuller bare. Jeg er ikke gravid, ikke ennå. Jeg venter til etter bryllupet.

LES OGSÅ: - De tok på hverandre hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer