Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Letter på sløret om utfordringer

Stjerneparet Megan Fox og Machine Gun Kelly røper detaljer om forholdet.

ÆRLIG: Machine Gun Kelly og Megan Fox deler ærlige detaljer fra forholdet. Foto: Diggzy/ Jesal/ Shutterstock/ NTB
ÆRLIG: Machine Gun Kelly og Megan Fox deler ærlige detaljer fra forholdet. Foto: Diggzy/ Jesal/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor sommer at modell og skuespiller Megan Fox (35) bekreftet forholdet til artisten Richard Colson Baker (31), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Ryktene rundt duoen hadde svermet i månedsvis allerede, da det noen måneder tidligere ble kjent at Fox skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (48).

Paret hadde vært sammen siden 2004, giftet seg seks år seinere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

Det skulle ta fire måneder før Fox og hennes nye flamme viste seg sammen offentlig for første gang. Det var under American Music Awards (AMA) i Los Angeles i november i fjor.

Ikke perfekt

Den siste tiden har paret imidlertid vist seg å ikke være så sjenerte som i starten av forholdet. De har vist frem kjærligheten foran «hele» verden, og virker rett og slett å være stormende forelsket.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Men til tross for at stjerneparets forhold virker å være perfekt, har også de sine feider og problemer.

Det avslører de i et nylig intervju med britiske GQ Magazine i anledning sitt første magasincover som par:

- Det skal være lett, men også vi går til helvete med hverandre. Det er uten tvil både ekstase og smerte. Jeg vil ikke at folk skal tro at forholdet vårt er perfekt, forteller Machine Gun Kelly.

STJERNEPAR: Megan Fox og Machine Gun Kelly på American Music Awards i 2020. Foto: AFP/ABC/NTB.
STJERNEPAR: Megan Fox og Machine Gun Kelly på American Music Awards i 2020. Foto: AFP/ABC/NTB. Vis mer

Fox på sin side sier at de absolutt har euforiske høyder og øyeblikk, men at det ikke er en dans på roser av den grunn:

- Dette forholdet er intenst, innrømmer hun, og legger til:

- Gud hjelpe deg hvis du hadde møtt oss sist lørdag.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Kastet klærne

Fox har også fått mye oppmerksomhet for et annet nært forhold, nemlig til venninna Kourtney Kardashian (42), som er sammen med «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45).

Stjernenes vennskap har vokst seg sterkere og sterkere den siste tiden, og flere ganger har de latt seg avbilde med rockerkjærestene sine.

Nylig poserte de sammen i det som kan sies å være en svært lettkledd kampanje. Det gjorde de for Kim Kardashians (40) undertøysmerke SKIMS, meldte flere amerikanske medier, deriblant Entertainment Tonight.

På flere av bildene i kampanjen poserer den verdenskjente duoen helt toppløse, der brystene bare er dekket av deres egne armer, mens de har på seg matchene svarte truser.

På andre bilder ser man de to «spise» av det samme eplet - samt kirsebær.

Bildene satte fyr på internett, men det var ikke bare positiv oppmerksomhet å hente. Kritikken haglet inn fra flere, og SKIMS-gründeren ble anklaget for å ha kopiert ideen fra en tidligere kampanje hvor bildene så mistenkelig like ut:

Det opplyste blant andre The Independent.

LES OGSÅ: Plutselig skjer dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer