<strong>LEKRE:</strong> Stjerneparet George og Amal Clooney var pyntet og velkledde til lørdagens røde løperen i Venezia. Foto: Reuters/NTB Scanpix
LEKRE: Stjerneparet George og Amal Clooney var pyntet og velkledde til lørdagens røde løperen i Venezia. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer

Tvillingene til George og Amal Clooney:

Letter på sløret om tvillingene

George Clooney hevder tvillingene allerede er i ferd med å utvikle svært ulike personligheter.

Publisert

(Seoghør.no): Det var i starten av juni at det uhyre populære Hollywood-paret George (56) og Amal Clooney (39) kunne glede seg over å bli tvillingforeldre. Vesle Ella og Alexander ble født i London, og straks begynte gratulasjonene å rulle inn fra fjern og nær.

Siden den gang har de nybakte foreldrene tatt et steg ut av rampelyset, for å fokusere på barna i deres første levemåneder. Denne uken gjorde de imidlertid comeback.

Det er duket for storslått filmfestival i Venezia, og da er Clooney-paret selvskrevne gjester. I forbindelse med besøket, gjorde George et intervju med Entertainment Tonight for å promotere filmen «Suburbicon». Noen spørsmål om de små tvillingene ble det også tid til, og skuespilleren leverte godt.

- Meget elegant

Han var klar på at de tre måneder gamle smårollingene allerede hadde tydelige personligheter.

- Personligheten deres er der helt fra starten av. Alexander er allerede en bølle, sier han og vender seg mot Matt Damon - som bekrefter påstanden.

- Han er en elg. Bokstavelig talt, alt han gjør er å sitte og spise. Han ser nesten ut som han kunne vært en dørvakt noen steder i Hollywood akkurat nå, la Damon til.

SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix
SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Clooney spøkte ved at den vesle sønnen hans var dørvakt ved fødeavdelingen, og sjekket legitimasjon på alle som gikk inn og ut derfra. Det står i sterk kontrast til hvordan han beskriver Alexanders tvillingsøster Ella.

- Hun er meget elegant, og har store øyne. Hun ser heldigvis ut som Amal, takk gud, sa han spøkende.

Han begrunner også navnvalgene, og forteller at Amal ville at barna hennes skulle bære klassiske navn, ikke «dumme». Inspirasjonen fant de i navnebøker, og han kan avkrefte at de to små er oppkalt etter eksempelvis Alexander den store og Ella Fitzgerald.

- Vi innså at disse barna kommer til å få mye oppmerksomhet, bli sett og dømt for alt de gjør, og da er det minste vi kan gjøre å gi dem gode navn, forteller han.

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Likevel var det noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer

Krevende rolle

I et intervju med USA Today i slutten av august, snakket «The Descendants»-skuespilleren om papparollen og hvordan den har forandret livet hans.

- Jeg må bare tørke spy av dressen min. Det pleide å være mitt spy, men nå er det tvillingene sitt, fortalte han.

Til avisen sa Clooney plutselig innså at han var ansvarlig for to nye liv og synes de var skummelt, men at det til syvende og sist er kona Amal han må takke.

- Hun er som en olympisk deltaker.

Papparollen kom brått på som 56-åring, så han ville ikke anbefale noen å legge planer for livet. Fra hjemmet i Italia sa han til USA Today at jobben hans akkurat nå var å bytte bleier og gå turer.

Det er få som har sett tvillingene. Georges foreldre har tidligere uttalt at Alexander har farens nese, men det er det eneste man har hørt om de små. Det ble oppstyr da det ble publisert bilder av barna på forsiden av det franske magasinet Voici i juli.

BORGERLIG VIELSE: Hollywood-stjerna George Clooney og kjæresten Amal Alamuddin ga mandag hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Venezia. Det private bryllupet fant sted lørdag. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- Den siste uken har fotografer fra magasinet Voici klatret på gjerdet vårt og i treet vårt og tok ulovlige bilder av våre nyfødte inne i hjemmet vår, skrev George Clooney i en uttalelse til Deadline via sin talsperson, og fortsatte:

- Vær ikke i tvil: Fotografene, byrået og magasinet vil bli tatt til retten. Sikkerheten til barna våre krever det, avsluttet han.

Paparazzibildene skal, ifølge Deadline, vise foreldrene som bærer barna sine inne på sin private eiendom ved Comosjøen i Italia.

LES OGSÅ: Her går det nesten helt galt for Amal

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer