Kevin Lauren:

Letter på sløret om tiden i fengsel

Til tross for å ikke ha tilgang til internett, økte Kevin Laurens popularitet på sosiale medier.

ÅPNER OPP: Kevin Lauren letter på sløret om tiden han var i fengsel. Foto: Rød Løper
ÅPNER OPP: Kevin Lauren letter på sløret om tiden han var i fengsel. Foto: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens artisten Kevin Lauren (34), hvis virkelige etternavn er Kevin Soleng, satt i fengsel, skjøt karrieren hans fart på TikTok.

Det var i mars 2021 Lauren ble dømt for blant annet ulovlig oppbevaring av narkotika, og for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Konsekvensen ble 45 dager i fengsel. Det forteller han i podkasten «Kontoret».

Det var VG som først omtalte saken.

- Jeg brukte det som et springbrett

Starten av fjoråret tilbrakte Lauren i retten med viten om at han skulle sone noen måneder senere. «Tante»-sangeren hang likevel ikke med hodet, og forsøkte å se positivt på situasjonen.

- Jeg brukte det som et springbrett. Mot sommeren begynte jeg å kjøre mye lives og memmo «poppa». Jeg begynte å få mine første konserter på sommeren. Jeg jobbet døgnet rundt før jeg skulle inn, jeg visste hele tiden at 4. august - da er det ferdig, forklarer Lauren i podkasten.

PLANER: Kevin Lauren forteller hva han skal gjøre videre. Reporter: Kine Falch. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Soningen fant sted utenfor Haugesund, og før Lauren ankom fengselet hadde han rukket å bli et kjent fjes.

- Det var mye trøkk når jeg kom inn, jeg hadde «clout» der inne. Det var veldig mange folk som var interessert i å bli kjent med meg, sier sangeren.

Han innrømmer at det ble «litt slåsskamper», men at det mesteparten av tiden gikk fredelig for seg i fengselet.

- Vi hadde møter en gang i uken hvor folk kunne ta opp ting de syntes var «bad» og sånt. Vi snakket om alt mulig. Alle var der for samme grunn, vi skal sone tiden vår også «jette» ut. Alle vil jo ha den beste tiden som mulig, ingen gidder å gå og kikke seg over skulderen sin hele tiden.

Se og Hør har vært i kontakt med Kevin Laurens manager, Niklas Eriksen Strandbråten, som ikke har noen ytterligere kommentarer til saken.

ÅPENHJERTIG: Mayoo Indirian satt syv uker i varetekt før han ble frikjent i februar 2017. Nå er han aktuell med «Kompani Lauritzen». Han forteller at han kunne trekke visse paralleller mellom fengselsoppholdet og realitydeltakelsen. Reporter: Celina Morken Vis mer

Troner topplistene

Lauren hadde ikke tilgang på internett og TikTok i fengsel, men i podkasten «Kontoret» forteller stjernen at han ringte ukentlig til produsenten sin.

Produsenten kunne gladelig overrekke beskjeden om at Lauren var «all over TikTok».

FENGSEL: Bettina Buchanan jobber på grabbarna grus på Rhodos, vi har møtte henne der for en tour, og hun avslører også hvorfor hun har sittet i fengsel på øya. Video: Nina Hansen Reporter: Øystein Andersen Vis mer

I skrivende stund har Lauren hanket inn nesten 50 000 følgere på den sosiale plattformen. Der deler han ofte snutter fra konserter. Han står nemlig bak flere låter som lenge har ligget på topplistene, deriblant «Tante» og «HAALAND».

Lauren har også tidligere deltatt i realitysuksessen «Paradise Hotel» i 2015.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nytt nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer