Anna Faris:

Letter på sløret om skilsmissen fra Chris Pratt

- Han får meg fremdeles til å le hele tiden.

SLUTT: For to måneder siden avslørte skuespillerparet Anna Faris og Chris Pratt at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: For to måneder siden avslørte skuespillerparet Anna Faris og Chris Pratt at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): I august kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post.

Videre forklarte Pratt at de ønsker å verne om sønnen Jack (5), og at de derfor prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

Gode venner

Nå, to måneder etter bruddet, letter Anna Faris på sløret om hvordan det går med henne og eksen.

- Vi kommer alltid til å ha hverandre og til å være veldig gode venner. Det er fremdeles utrolig mye latter i livet vårt sammen, og han er fremdeles veldig stolt av meg, forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG SØNN: Her er Anna Faris sammen med sønnen Jack på premieren av filmen "The Emoji Movie" i Los Angeles bare noen uker før nyheten om skilsmissen kom. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Her er Anna Faris sammen med sønnen Jack på premieren av filmen "The Emoji Movie" i Los Angeles bare noen uker før nyheten om skilsmissen kom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi så hverandre vokse opp, og han får meg fremdeles til å le hele tiden. Jeg tror jeg også får ham til å le - hvis ikke er han en sinnsykt god skuespiller og flink til å le falskt, fortsetter hun.

Faris og Pratt møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og forlovet seg året etter.

40-åringen innrømmer også at hun ikke synes det er så rart at fansen ble sjokkert over nyheten om bruddet.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sier hun til People, og legger til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Saken forsetter under bildet.

Ahhhhh-relaxing after #whatsmysnack @prattprattpratt with our pirate son

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on

Matforgiftet i eget bryllup

I 2009 overrasket duoen alle ved å gifte seg i hemmelighet etter en ferietur til Bali.

Men noe luksuriøst bryllup var det absolutt ikke snakk om. «Scary Movie»-stjernen har nemlig tidligere avslørt at både hun og Pratt var matforgiftet da de bestemte seg for å bli mann og kone.

- Vi hadde ikke planlagt noen ting. Vi var på Bali og var matforgiftet, den virkelig tøffe typen, du vet, der vi løper fram og tilbake til toalettet, har Faris avslørt til Contactmusic.com.

Da de satt på flyet til Bali, ante de selv ingenting om hva som skulle skje.

- Jeg så etter kylling på romservice-menyen, og så at hotellet også kunne tilby bryllup. Selv om vi var syke sa Chris: La oss gjøre det! De ansatte skaffet oss tradisjonelle klær fra Bali og en lokal prest. Vi ante ikke hva som skjedde, men da vi reiste hjem var vi gift.

LES OGSÅ: Johnny Depp: - Jeg ble svindlet for 227 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer