Johnny Depp:

Letter på sløret om skandaleskilsmissen

Filmstjernen snakker ut om det han kaller «Hollywood»-boikotten.

BOIKOTTET: Johnny Depp sier han ble boikottet etter rettssaken i fjor. Foto: Eric Gaillard/ / Reuters / NTB
BOIKOTTET: Johnny Depp sier han ble boikottet etter rettssaken i fjor. Foto: Eric Gaillard/ / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Johnny Depp (58) har i flere år vært i hardt vær etter å gjentatte ganger blitt anklaget for vold. Det hele toppet seg imidlertid da han og ekskona, Amber Heard, gjennomgikk en svært bitter skilsmissestrid i 2016.

De to tidligere ektefellene har anklaget hverandre i hytt og pine for blant annet bæsjing i sengen og vodka-flaske-angrep.

Striden endte med et forlik i januar 2017, men to år senere blusset det opp på nytt da det ble kjent at Depp saksøkte ekskona for ærekrenkelse - og krevde 50 millioner dollar av henne.

Fikk sparken

I 2018 gikk 58-åringen til sivilt søksmål mot den britiske tabloidavisen The Sun, for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel. Stjernen følte seg derfor ærekrenket, og krevde oppreisning. I november i fjor ble de imidlertid kjent at Depp hadde tapt i retten.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

I etterkant av dette fikk skuespilleren beskjed om å trekke seg fra «Fantastic Beasts»-filmen, hvor han skulle spille rollen som Grindelwald .

Nå har skandalestjernen endelig gjort sitt første intervju, etter det han omtaler som «Hollywood-boikotten». Intervjuet var for å promotere hans nye film, «Minamata», og ble gjort av The Sunday Times - gjengitt av Sky News.

Ubehagelig og rotete situasjon

Det var da han skulle snakke om filmen, at han lettet på sløret om det som har foregått i hans eget liv. Filmen forteller den virkelige historien om en krigsfotograf som dokumenterer kvikksølvforgiftning av japanske landsbyboere på begynnelsen av 1970-tallet

LYKKELIGERE TIDER: Amber Heard og Johnny Depp, før alt skjærte seg. Her i 2015. Foto: Giuseppe Cacace / AFP / NTB
LYKKELIGERE TIDER: Amber Heard og Johnny Depp, før alt skjærte seg. Her i 2015. Foto: Giuseppe Cacace / AFP / NTB Vis mer

Depp, som står overfor en annen juridisk kamp - han har nemlig saksøkt ekskona for æreskrenkelse og krever 50 millioner dollar - kunne ikke si noe om rettssaken til avisen. Men, da han snakket om filmen dro han likevel referanser til sin situasjon.

Han beskriver seg selv som en skuespiller som har befunnet seg i en ubehagelig og rotete situasjon de siste årene, men at han er villig til å gjøre det som trengs for å få all fakta frem i lyset.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Skuespilleren legger dog ikke skjul på at stormen han har stått i har påvirket ham, men kanskje ikke så mye en kanskje skulle tro:

- Denne tiden i livet mitt har vært helt absurd. Men det menneskene i «Minamata» opplevd? Fok som har hatt covid? Mange mennesker har mistet livet. Barn har blitt syke ... Men det jeg har vært gjennom? Det er som å bli klort av en kattunge sammenlignet med det.

Avslutningsvis forsikret Hollywood-stjernen om at «Minamata» ikke ville bli hans siste film, til tross for at han, ifølge han selv, er boikottet. Det må nevnes at filmen ble spilt inn før injurierettssaken i 2020, og han har ikke tatt del i noen nye filminnspillinger etter det.

LES OGSÅ: Forsvarer gråtebilde: - Jeg skammer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer