Patrick J. Adams og Troian Bellisario:

Letter på sløret om sjokkerende fødsel

- Jeg bæsjet i buksa, erkjenner skuespilleren.

BABYLYKKE: Patrick J. Adams og Troian Bellisario fikk nylig datter nummer to. Foto: imageSPACE/Shutterstock/NTB
BABYLYKKE: Patrick J. Adams og Troian Bellisario fikk nylig datter nummer to. Foto: imageSPACE/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist uke avslørte «Pretty Little Liars»-stjernen Troian Bellisario (35) og «Suits»-stjernen Patrick J. Adams (39) at de hadde blitt foreldre for andre gang. Duoen, som giftet seg i 2016, har også datteren Aurora (2) sammen.

Begge døtrenes fødsler kom som en overraskelse på både fans og media ettersom skuespillerparet aldri hadde annonsert at de ventet barn.

Den nyfødte jenta så dagens lys for tre uker siden, og ankomsten hennes var av det uvanlige slaget. Det avslørte de nybakte foreldrene selv da de delte fødselsnyheten på sosiale medier.

«Frøken Elliot Rowena Adams kom til verden 15. mai under de villeste omstendigheter. Det blir nå en helt ny epoke for denne familien. Velkommen, min elskede», skrev Bellisario sammen med dette bilde på Instagram:

Også den stolte faren hintet om at fødselen hadde bydd på overraskelser, uten å avsløre hva som faktisk skjedde.

«+1….. Velkommen til det morsomme huset, frøken Elliot Rowena Adams. Håper livet ditt blir like unikt og spennende som ankomsten din», delte han.

«Nå skjer det!»

Nå letter endelig ekteparet på sløret om hva som egentlig skjedde da datter nummer to så dagens lys.

Det er i podkasten til deres felles venn Katie Lowes (39) at stjerneduoen deler detaljer rundt den sjokkerende fødselen, ifølge E! News.

Ifølge nettstedet hadde Adams vært borte på filminnspilling i Toronto kort tid før Bellisarios termin, men paret hadde ingen betenkeligheter med dette ettersom deres førstefødte kom til verden en uke på overtid.

Samme kveld som «Suit»-stjernen kom hjem tok derimot ting en uventet vending da Bellisarios plutselig innså at fødselen var i gang. De kastet seg i bilen og da de nærmet seg sykehuset i Los Angeles begynte 35-åringen å føle seg mer og mer ukomfortabel.

Videre skriver E! News at Troian begynte å skrike og stilte seg på alle fire i passasjersetet før hun ropte:

- Jeg bæsjet i buksa.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Adams stoppet raskt ved sykehusinngangen hvor han informerte sikkerhetsvakten om at «nå skjer det!».

Vakten tok ikke situasjonen så alvorlig som den vordende faren hadde håpet på, og samtidig ropte Troian, som på dette tidspunktet visste at babyen var på vei ut, at ektemannen måtte komme.

- Jeg skrek: «Få av meg buksene! Dra av meg buksene», minnes hun i podkasten.

Forelsket seg på jobb

Og så fort Adams klarte å fjerne buksene fikk han øye på babyens hode. Fire minutter senere var Elliot født.

Troian, som fremdeles stod på alle fire på dette tidspunktet, sa at da hun snudde seg for å se på ektemannen og babyen, så holdt han datteren opp ned.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

- Hun gråt, så jeg tenkte: «hun lever, hun er ok, hun puster», forteller «Pretty Little Liars»-stjernen, ifølge E! News.

Bellisario og Adams traff hverandre for første gang i 2009 under en skuespillerjobb.

- Vi spilte sammen i et stykke i Los Angeles som het «Equivocation». Hun fikk rollen som kjæresten min. Vi møttes, og så var det gjort, har Patrick fortalt om deres første møte, ifølge Fame10.

Rundt fire år senere ble turtelduene forlovet, men det var ikke før i 2016 at de endelig ga hverandre sine «ja» på en romantisk strand i Santa Barbara, California.

LES OGSÅ: Bråk rundt navnevalg: - En provokasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer