Tinashe Williamson

Letter på sløret om sitt «uvanlige» forhold til eksen

- Heldig som får gjøre dette sammen med to fantastiske menn.

GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede fire år siden skuespillerparet Odd-Magnus Williamson (38) og kona Tinashe Williamson (34) ble smidd i hymens lenker på Angst Bar i Oslo, og i fjor ble de foreldre til en liten jente sammen, tre år etter de ble mann og kone.

Mens lille Ziggy er «Odda» sitt først barn og parets første barn sammen, har Tinashe datteren India fra tidligere.

- Vi er foreldrene hennes alle tre. Historien om oss kunne nesten vært oppdiktet, fordi alt er så fint. Det er en solskinnshistorie og viser at det kan gå bra selv om du ikke ender opp med barnefaren. Det trenger ikke bli krise. Faktisk kan det bli veldig mye bedre, har Tinashe tidligere fortalt i et intervju.

- Ikke så vanlig

Og når hun sier alle tre, sikter hun til eksen Håvard Kvangarsnes, som hun har datteren India med.

Ved flere anledninger har Tinashe hyllet både ektemannen og eksen, og i sosiale medier kommer det tydelig frem at de tre samarbeider svært godt i hverdagen, og at de har et annerledes forhold enn hva mange ekser trolig har.

Vis mer

I podkasten «God Mor» forteller Tinashe nå hvordan de har fått det stødige, og tilsynelatende «uvanlige», familieforholdet til å gå opp.

- Det du ser er det du får. Jeg har forstått at det kanskje ikke er så veldig vanlig, men vi har vært veldig opptatt av å være en tett familie, selv om Håvard og jeg ikke er kjæreste lenger. Det har alltid vært veldig viktig for oss begge to, forteller hun.

Får æren

Da Odd-Magnus og Tinashe var på ferie i sommer, var det ingen ringere enn Håvard som passet både Ziggy og India.

- Jeg tror at det grunnleggende er at Håvard og jeg er veldig, veldig glad i hverandre. Jeg tror at selv om vi ikke hadde hatt barn sammen, så hadde vi vært bestevenner sånn som vi er i dag. Så jeg tror det ligger et vennskap som fundament i bunnen der, som har gjort at vi har beholdt familien vår selv om vi ikke er sammen lenger.

Hun forteller videre at hun snakker med eksen hver eneste dag, og avslører at de, i motsetning til andre, tilbrakte mye tid sammen etter bruddet.

- Det vanskeligste for oss begge to, var da det gikk opp for oss at vi bare skulle ha India femti prosent hver. At vi skulle være familie, det visste vi jo.

- All ære til Håvard. Han er et så stort menneske som lar noen andre ta såpass stor plass i datterens liv uten at det er noe stress. Jeg er veldig heldig som får gjøre dette sammen med to fantastiske menn som gjør det så ukomplisert. Da er det veldig enkelt.

Videre påpeker skuespilleren at det å være en familie selv om man ikke er sammen, er et valg man tar, noe hun synes er svært viktig overfor barna.

Til Se og Hør forteller Tinashe at hun har forståelse for at ikke alle kan ha det sånn, og at man ikke skal ha dårlig samvittighet for det.

- Men om noen ser oss og tenker at det kan være mulig å fortsatt være en familie selv om man går fra hverandre, er jeg veldig glad for det.

Familieforøkelse

Og i fjor ble den lille familien, eller «storfamilien» som Tinashe beskriver de som på Instagram, enda litt større da Ziggy kom til verden. Den glade nyheten delte de nybakte foreldrene selv i sosiale medier.

Tinashe var først ut, med et humoristisk bilde som skulle forestille fødselen. Hun kunne også melde at paret var veldig forelsket. Kort tid senere delte også «Odda» nyheten med følgerne sine.

«Alt bra med datter og mor. Sistnevnte må ha vært pitbull i tidligere liv. Er stum av respekt for kona mi. Takk til alle som har hjulpet oss på Ullevål fra start til slutt», skrev han blant annet.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

LES OGSÅ: Hånd i hånd med broren til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer