Bella Thorne:

Letter på sløret om sitt åpne forhold

- Tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana.

KJÆRESTE MED TO: For noen måneder siden gikk Bella Thorne (i midten) ut og kunngjorde at hun er i et forhold med henholdsvis rapperen Mod Sun og Youtube-stjernen Tana Mongeau. Selv ønsker hun å bryte ned gammeldagse forestillinger om hvordan et parforhold bør være. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTE MED TO: For noen måneder siden gikk Bella Thorne (i midten) ut og kunngjorde at hun er i et forhold med henholdsvis rapperen Mod Sun og Youtube-stjernen Tana Mongeau. Selv ønsker hun å bryte ned gammeldagse forestillinger om hvordan et parforhold bør være. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor fortalte skuespiller Bella Thorne (21) at hun er i et åpent forhold med både en mann og en kvinne.

Overfor Los Angeles Times avslørte 21-åringen at hun hadde funnet lykken med rapperen Derek Smith (31), bedre kjent under artistnavnet Mod Sun, samt Youtube-stjernen Tana Mongeau (20).

I ET FORHOLD: Derek Smith og Bella Thorne begynte å date i oktober 2017. Foto: NTB Scanpix
I ET FORHOLD: Derek Smith og Bella Thorne begynte å date i oktober 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I ET FORHOLD: Bella Thorne (t.v.) og Tana Mongeau (t.h.) under Billboard Hot 100-festivalen i fjor. Foto: NTB Scanpix
I ET FORHOLD: Bella Thorne (t.v.) og Tana Mongeau (t.h.) under Billboard Hot 100-festivalen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Thorne, som sto frem som bifil i 2016, har siden vært ordknapp om kjærlighetslivet. I et større intervju med Gay Times, gjengitt av blant annet People, letter imidlertid den tidligere Disney-stjernen på sløret.

- Fleiper

Overfor magasinet forklarer Thorne at hun ofte møter mennesker som har vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort den «tradisjonelle» eller monogame ideen om et parforhold.

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være poly, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sier hun.

Skuespilleren mener videre at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det sjelden er så svart og hvitt som man gjerne tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, forteller Thorne til Gay Times, ifølge Page Six.

Store spørsmålstegn

21-åringen begynte først å date Mod Sun i oktober 2017.

Det hersket dermed full forvirring blant fansen da hun i juni i fjor bekreftet forholdet til Tana Mongeau. Bekreftelsen kom i form av et kyssebilde på Instagram, hvor Thorne kommenterte: «Søte jenta mi».

View this post on Instagram

My sweet girl ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Det skulle derimot ta fire måneder før Thorne kunngjorde at hun er i et forhold med dem begge. Tidligere denne måneden overrasket også Derek Smith med et bilde av kjæresten på Instagram-kontoen sin.

På bildet kysser rapperen magen til Thorne, og la til følgende bildetekst: «Du gjør det så bra, jeg elsker å se deg skinne».

Artikkelen fortsetter under bildene av Bella og hennes to kjærester.

Se dette innlegget på Instagram

Stop making me laugh so hard

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

Se dette innlegget på Instagram

Da babies

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

Da tok det ikke lang tid før fansen nærmest gikk amok og graviditetsryktene begynte å svirre.

Paret har derimot ikke kommentert spekulasjonene, og innlegget er, av ukjente årsaker, blitt fjernet fra sosiale medier i ettertid.

De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer

- Takk for aksepten

Det var like etter at forholdet med ekskjæresten Gregg Sulkin (26) tok slutt i august 2016, at fansen begynte å spekulere på Bellas legning.

Etter flere dager med ryktestorm spurte en fan 21-åringen rett ut på Twitter om hvorvidt hun var bifil, og fikk svar av stjernen i form av et enkelt «ja».

Senere publiserte stjernen et innlegg hvor hun takket for den enorme støtten fra fansen.

- Takk for at dere aksepterer den jeg er, skrev hun i innlegget.

Tjener enorme summer

Bella Thorne fikk sin første filmrolle i en alder av seks år, men slo for alvor gjennom i rollen som CeCe Jones i Disney-serien «Shake it up».

I senere tid har hun vært å se i flere filmer og serier, men har også gjort det stort som influenser. I et intervju med Vogue i april i fjor, fortalte 21-åringen at sosiale medier på mange måter har blitt jobben hennes.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg er på sosiale medier fordi jeg ønsker at folk skal få se hvem jeg er. Jeg ble oppdratt til å tenke at sosiale medier er alt.

Og det er ikke småpenger «Famous in Love»-stjernen tjener på innleggene sine. Hun har faktisk kjøpt et hus kun basert på inntekter fra sosiale medier.

Med sine nærmere 19 millioner følgere, når hun ut til en enorm mengde mennesker.

- Jeg startet med 200 dollar på bankkontoen i en alder av 18 år. Ett år senere hadde jeg kjøpt et hus med pengene jeg hadde tjent på sosiale medier.

Vis mer Vis mer

Stjernen forklarte også at hun på ett Instagram-innlegg kan tjene 65 000 dollar, noe som tilsvarer 500 000 norske kroner.

Når hun publiserer historier, både på Snapchat og på Instagram, kan hun tjene mellom 10 og 20 000 dollar.

Hjemmet til den tidligere Disney-stjernen kostet to millioner dollar.

- Instagram er 100 prosent en jobb for meg, la hun til.

LES OGSÅ: Disney-stjerna ble drapstruet etter utroskapsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer