Janne Formoe:

Letter på sløret om sin nye kjæreste

Skuespilleren overrasket i «Senkveld»-studio.

LETTER PÅ SLØRET: Skuespiller Janne Formoe forteller for første gang om hvordan hun møtet sin nye kjæreste. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Skuespiller Janne Formoe forteller for første gang om hvordan hun møtet sin nye kjæreste. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I november 2016 kunne Se og Hør avsløre at den populære skuespilleren Janne Formoe (42) ikke lenger var singel.

Den gang skrev Se og Hør at «Neste sommer»-stjernen hadde funnet lykken med brannmannen Thomas Grimsgaard, etter at de to møttes på en tur til Spania tidligere samme høst.

Paret har foreløpig ikke vist seg sammen på offentlige arrangementer, og Formoe ønsket ikke å kommentere sitt nye forhold i fjor høst.

Dét valgte hun imidlertid å endre på da hun besøkte TV 2-programmet «Senkveld» denne uken.

I studio hos Thomas Numme og Harald Rønneberg, med KrF-leder Knut Arild Hareide og Leif Einar «Lothepus» Lothe ved siden av seg, bekreftet Formoe at hun har fått seg kjæreste.

- Ja, det stemmer! sa hun, til mye jubel fra publikum i salen.

Måtte lete opp kjæresten

I «Senkveld»-studioet bekreftet skuespilleren også at de to faktisk møttes på sydenferie, nærmere bestemt på Gran Canaria. 42-åringen kunne fortelle at hun hadde fått øye på ham som i dag er kjæresten hennes, da de sto i køen på vei inn i flyet.

Janne Formoe innrømmet videre at hun syntes han var veldig kjekk, og at hun speidet etter en dame som kunne være moren til barna han hadde med seg.

- Det var en flott far, og jeg så jo etter en mor, men jeg så ikke noen mor. Da tenkte jeg «okei». Vi så hverandre på det flyet, men vi sa ingenting. Eneste jeg klarte å si var at jeg skulle være en uke da vi sto i bagasjekø, sier hun i programmet.

Pia Tjelta intervjues i forbindelse med lansering av kleskolleksjon, og får spørsmål om "Neste sommer"-innspillingen der hun bruker sine egne luksus-vesker. Vis mer Vis mer

Det ble altså ikke mer enn en rask ordveksling mellom de to på flyplassen på Gran Canaria. Formoe, som var på ferie med datteren sin, fant dermed på noe lurt:

- Jeg satt hos Star Tour og sa at vi ble kjent med noen på flyet, men at vi hadde glemt navnet deres. Jeg sa at dattera mi ville leke med dem, jeg brukte barnet mitt, hehe.

Fant tonen på dag tre

Etter litt om og men møttes de to og barna deres på en «playdate» på stranda, på dag to av sydenturen, etter at Formoe hadde kontaktet ham på Facebook.

Imidlertid var det først kvelden etter det ble full klaff mellom Formoe og brannmannen.

- Og da tenkte jeg at jeg gjør meg best i dunkel belysning, i aftenkjole. Og dét gikk greit. Da satt den! kunne Formoe fastslå fornøyd i «Senkveld»-sofaen.

Tidligere har den kjente skuespilleren vært kjæreste med tidligere «Idol»-profil og artistmanager Jan Fredrik Karlsen (44), som hun har datteren Felicia sammen med.

Formoe og Karlsen ble sammen for første gang for over ti år siden, men etter et par år tok forholdet slutt. I etterkant fant duoen sammen igjen, og gikk fra hverandre igjen, hele tre ganger.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med VG sommeren 2015, forsikret Formoe om at hun og Karlsen ikke kom til å bli gjenforent i fremtiden.

- Vi er fortsatt gode venner og har et godt samarbeid om datteren vår. Vi har gått fra hverandre for siste gang nå, sa hun den gang.

42-åringen, som er aktuell som ny dommer i «Norske talenter», har tidligere vært åpen om at hun syntes det var vanskelig å innse at hun måtte gi opp forholdet til Karlsen.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, sa Formoe til Dagbladet Magasinet i mars 2014.

LES OGSÅ: Feirer bursdag i kjærlighetens tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer