Jenna Dewan:

Letter på sløret om sin nye flamme

- Jeg er veldig lykkelig.

NYTT PAR: Det kan virke som om følelsene mellom Jenna Dewan og Steve Kazee bare blir sterkere og sterkere. Foto: NTB Scanpix/Instagram
NYTT PAR: Det kan virke som om følelsene mellom Jenna Dewan og Steve Kazee bare blir sterkere og sterkere. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

I slutten av oktober ble det kjent at Jenna Dewan (37) hadde funnet lykken igjen et halvt år etter bruddet fra Channing Tatum (38).

Da avslørte nemlig People at hun har begynt å date skuespilleren Steve Kazee (43), kjent fra blant annet TV-serien «Shameless».

- De har truffet hverandre i et par måneder og hun er veldig lykkelig, fortalte en kilde til nettstedet.

Nå bekrefter også Jenna selv at hun har gått videre.

Saken fortsetter under bildet.

Da den mørke skjønnheten lørdag fikk spørsmål om det nye forholdet under Baby2Baby-gallaen i Los Angeles, svarte hun nemlig følgende:

- Jeg snakker ikke om privatlivet mitt, men takk! Jeg er veldig lykkelig, fortalte hun til UsWeekly.com.

I løpet av de siste ukene har duoen vist følelser åpenlyst for hverandre ved flere anledninger. De har blant annet blitt observert dansende sammen på en Halloween-fest i Beverly Hills, gått hånd i hånd på handletur, og delt et lidenskapelig kyss i Palm Springs, skriver nettstedet - som også deler bilder av paret fra de ulike anledningene.

Tidligere denne måneden delte også en venn av Dewan et bilde av turtelduene på Instagram. Her holder Kazee armen sin kjærlig rundt filmstjernens liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer