Jenna Dewan:

Letter på sløret om sin nye flamme

- Jeg er veldig lykkelig.

NYTT PAR: Det kan virke som om følelsene mellom Jenna Dewan og Steve Kazee bare blir sterkere og sterkere. Foto: NTB Scanpix/Instagram
NYTT PAR: Det kan virke som om følelsene mellom Jenna Dewan og Steve Kazee bare blir sterkere og sterkere. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

I slutten av oktober ble det kjent at Jenna Dewan (37) hadde funnet lykken igjen et halvt år etter bruddet fra Channing Tatum (38).

Da avslørte nemlig People at hun har begynt å date skuespilleren Steve Kazee (43), kjent fra blant annet TV-serien «Shameless».

- De har truffet hverandre i et par måneder og hun er veldig lykkelig, fortalte en kilde til nettstedet.

Nå bekrefter også Jenna selv at hun har gått videre.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-PAR: Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Bildet er tatt på en filmpremiere i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Bildet er tatt på en filmpremiere i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da den mørke skjønnheten lørdag fikk spørsmål om det nye forholdet under Baby2Baby-gallaen i Los Angeles, svarte hun nemlig følgende:

- Jeg snakker ikke om privatlivet mitt, men takk! Jeg er veldig lykkelig, fortalte hun til UsWeekly.com.

I løpet av de siste ukene har duoen vist følelser åpenlyst for hverandre ved flere anledninger. De har blant annet blitt observert dansende sammen på en Halloween-fest i Beverly Hills, gått hånd i hånd på handletur, og delt et lidenskapelig kyss i Palm Springs, skriver nettstedet - som også deler bilder av paret fra de ulike anledningene.

Tidligere denne måneden delte også en venn av Dewan et bilde av turtelduene på Instagram. Her holder Kazee armen sin kjærlig rundt filmstjernens liv.

FORELSKET: Her holder Steve armen sin rundt Jenna. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Her holder Steve armen sin rundt Jenna. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dater på hver sin kant etter bruddet

Jennas eksmann, Channing Tatum, skal også være lykkelig forelsket igjen. For en måned siden ble han nemlig linket til den britiske sangeren og låtskriveren Jessie J (30).

Og i helgen var de sammen i London. Der hadde Tutum åpning av sitt nye «Magic Mike»-sceneshow, og i publikum fulgte «Bang Bang»-sangeren spent med.

Dette avslørte hun selv ved å dele en video på sin Instagram-story lørdag.

- Magic Mikes åpningskveld. Gratulerer @channingtatum. For et show.... Mine damer og herrer, dette vil dere ikke gå glipp av, skrev hun, ifølge Us Weekly.

Det var i april at sjokknyheten om at stjerneparet Jenna Dewan og Channing Tatum skulle skilles etter ni år som ektepar og 13 år som kjærester. Sammen har de også datteren Everly (5).

Det skal ikke ha vært noe dramatikk bak bruddet, og de to har flere ganger vist at de bryr seg om hverandre etter at de valgte å gå hver til sitt.

I en melding på Instagram hevdet stjerneparet at de skilles som to bestevenner som fremdeles elsker hverandre.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev de blant annet.

LES OGSÅ: Holder tett for ektemannens skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer