Tore Petterson:

Letter på sløret om sin nye flamme

- Jeg vil ikke overdrive noen ting, men det er veldig koselig.

- IKKE ET PAR: Tore Petterson letter på sløret om sin nye flamme på den røde løperen før den siste «Senkveld»- innspillingen med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Tore Petterson (38), blant annet kjent fra dommerpanelet i «Skal vi danse», «Farmen kjendis» og «Sofa», har den siste tiden fått mange til å spekulere på om han kan ha funnet kjærligheten.

Da Petterson tidlig mai var på ferie i den spanske byen Torrevieja, la han nemlig ut et hyggelig bilde av seg selv sammen med et hittil nytt og ukjent fjes.

«Nydelig tur til Torrevieja og Alicante sammen med Anders Eikås. Brun, badet og lykkelig», sto det i innlegget, etterfulgt av diverse stemningsfulle emojier.

- Lov å håpe

Da Se og Hør fredag kveld møtte Petterson på Thomas Numme og Harald Rønnebergs siste «Senkveld»-innspilling, kunne 38-åringen avsløre at han og Eikås foreløpig ikke er et par.

Petterson legger likevel ikke skjul på at han håper det kan utvikle seg til det.

- Det er noen som jeg trives veldig godt med å henge sammen med, og så får vi se. Jeg vil ikke overdrive noen ting, men det er veldig koselig.

- Er det en potensiell kjæreste?

PÅ RØD LØPER: Her er Tore sammen med kompisen Adam Schjølberg under siste «Senkveld»-sending fredag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Her er Tore sammen med kompisen Adam Schjølberg under siste «Senkveld»-sending fredag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Det kan hende, det er jo alltid lov å håpe, sier Petterson.

38-åringen kan fortelle at han møtte Eikås for et års tid siden, og at de har holdt kontakten siden. Sånn håper han det også forblir.

- Det er en jeg møtte for et år siden, som jeg har beholdt kontakten med og som jeg forhåpentligvis vil fortsette å holde kontakten med.

Tungt brudd

I 2016 ble det kjent at tv-profilen hadde funnet lykken med den svenske flyverten Marcus Rone (29).

Petterson og Rone møttes på Tinder like før realityprofilen skulle inn på «Farmen kjendis»- gården. De gjenopptok kontakten etter innspillingen, og ble raskt et par. Han har tidligere beskrevet Rone som en bedre versjon av seg selv, og sa at han «virkelig hadde møtt sin match».

For et siden tok imidlertid forholdet slutt, og til Se og Hør la ikke «Skal vi danse»-dommeren skjul på at bruddet var tungt.

- Det er tøft, og jeg føler en stor sorg akkurat nå, selvsagt - men samtidig er jeg veldig stolt av meg selv. Tidligere er jeg alltid blitt dumpet, men denne gangen har det vært deilig siden det faktisk var jeg som tok initiativ til å prate om at forholdet ikke fungerte, uttalte han den gang til Se og Hør.

LES OGSÅ: Her blir eks-paret tatt på fersken