Anna Ankas kjæreste:

Letter på sløret om sin 19 år yngre kjæreste

Anna Anka gjør comeback - med en ny flamme ved hennes side.

LYKKELIG: Lykken smiler for Anna Anka om dagen. Nå letter hun på sløret om sin 19 år yngre kjæreste. Foto: Thomas Engstrom
LYKKELIG: Lykken smiler for Anna Anka om dagen. Nå letter hun på sløret om sin 19 år yngre kjæreste. Foto: Thomas Engstrom Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I høst kunne tv-profil Anna Anka (47), kjent som en av de mest omdiskuterte kvinnene i «Svenske Hollywoodfruer», avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt.

Hun sa den gang at hun var lei gamle menn, og nå var på jakt etter de unge karene. Svensken var tidligere gift med den verdenskjente artisten Paul Anka (76), som hun skilte seg fra i 2010. Hun har derimot ikke hvilt på laurbærene siden den gang, og har nå en ny flamme i livet sitt.

Det er 19 år yngre David (27) som nå har fanget oppmerksomheten hennes. Han får vi fort se mer av, nå som Anka gjør comeback i den populære serien på TV3.

- David betyr mye

- Han forstår at slike store kjendiscomeback er sjeldne, og spesielt i en verden som blir styrt av ustabil berømmelse. Han ser på meg som en superstjerne som én gang hadde alt, sier modellen og skuespilleren i et intervju med VG.

Svenske Hänt var først ute med å avsløre flørten.

De delte en skjermdump fra stjernens private profil på Instagram, som viste paret som lå i en hengekøye sammen i varme omgivelser.

SKJØT GULLFUGLEN: Anna Anka er stormforelsket i 19 år yngre David. Foto: Privat
SKJØT GULLFUGLEN: Anna Anka er stormforelsket i 19 år yngre David. Foto: Privat Vis mer

«Jeg elsker deg … for den jeg blir når jeg er med deg», sto det i teksten under bildet.

Til den norske avisen forteller hun at kjæresten har tro på at hun atter en gang skal klare å erobre den skandinaviske tv-markedet.

- David er sterk i troen på at jeg vil reise meg fra ruinen, at «ulykken» snur og at jeg skal oppleve fornyet suksess, sier hun.

Til svenske Expressen har hun også kommet med noen sitater om sitt nye liv med sin nye mann. Han jobber som personlig trener i Los Angeles, noe som passer Anka bra. Hun er nemlig svært aktiv, noe som ble vist da hun var med i hollywoodserien for snart ti år siden.

HAR TRUA: Anna Anka har innsett at man må akseptere folk for dem de er, forteller hun. Foto: Privat
HAR TRUA: Anna Anka har innsett at man må akseptere folk for dem de er, forteller hun. Foto: Privat Vis mer

- Min nye mann betyr mye for meg, og vår relasjon er bygget på takknemlighet og sann, balansert kjærlighet, sier hun til avisen, og fortsetter:

- I et forhold må du være villig til å akseptere dem som de er, og ikke forvente at de skal forandre seg eller bli som deg, forklarer hun.

FØRSTE SESONG: Anna Anka avbildet i 2009, slik vi er vant til å se henne. Foto: Thomas Engström / TV3
FØRSTE SESONG: Anna Anka avbildet i 2009, slik vi er vant til å se henne. Foto: Thomas Engström / TV3 Vis mer

- Ikon

47-åringen har foreløpig valgt å holde etternavnet til sin utkårede unna offentligheten, men det blir trolig kjent i «Svenske Hollywoodfruer».

Nå, ni år etter at hun dukket opp i programmets første sesong, der hun definitivt sørget for overskrifter, gjør hun nemlig comeback.

Det var i en pressemelding fra tv-selskapet MTG i april at Anka bekrefter at hun returnerer til Hollywoodfrue-landskapet.

- Ikoner gjør aldri comeback, de venter bare på den perfekte anledningen til å ta over plassen i søkelyset, etter dem som er gått ut på dato, uttalte Anka i pressemeldingen.

Det er ingen tvil om at 47-åringen skapte voldsomme bølger da hun først dukket opp i «Svenske Hollywoodfruer» i 2009.

Anka ble tidlig kjent for sine friske uttalelser, og måtte tåle mye motbør for å snakke om oralsexplikt i ekteskapet, at menn ikke bør bytte bleier - eller at en kvinne kan skylde seg selv hvis mannen er utro. Blant annet.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

I et intervju med Dagbladet Magasinet i 2016 beklaget Anka at hun «for evig og alltid vil forbindes med sine blow jobs-uttalelser».

- Media skapte en historie rundt det som var en liten del av et intervju. Det jeg sa før og etter, kom ikke fram. Jeg følte meg misbrukt og dømt av media, sa hun.

Offentlig skilsmisse

Samtidig som 47-åringen deltok i norske «Skal vi danse», i 2011, sto hun midt i en stygg og svært offentlig skilsmisse fra Paul Anka (76).

De neste åra havnet eksparet stadig i bitre og høylytte feider - med den ene beskyldningen etter den andre - og senest i fjor var det lite som tilsa at isfronten hadde smeltet.

Etter en hard og langvarig kamp om omsorgsretten for eksparets felles sønn, Ethan, tapte Anna Anka den rettslige kampen i juli i fjor.

- Jeg gir meg ikke før jeg får tilbake barnet mitt, har Anka riktignok gjentatt gang på gang.

LES OGSÅ: Her blir eks-paret tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer