Jane Fonda:

Letter på sløret om sexlivet

- Jeg hadde blitt livredd og lagt på sprang.

ÅPEN: Det kan være vanskelig å tro at Jane Fonda har rundet 80 år og vel så det. Her er hun avbildet i Los Angeles sist måned. Foto: Reuters / Nbc Handout / NTB
ÅPEN: Det kan være vanskelig å tro at Jane Fonda har rundet 80 år og vel så det. Her er hun avbildet i Los Angeles sist måned. Foto: Reuters / Nbc Handout / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jane Fonda (83) regnes som en av Hollywoods aller største stjerner og har en fantastisk karriere å se tilbake på. Hun har spilt i over 50 filmer, vunnet to Oscar statuetter og fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I tillegg har hun blitt kronet til hele verdens fitnessdronning.

I gjennombruddsfilmen «Barbarella» i 1968 fikk Fonda sexsymbol-status, og til tross for sine 83 år er det ingen tvil om at filmstjernen fremdeles holder seg utrolig godt.

Fantaserer om menn

Nå åpner den spreke skuespilleren seg om sine tanker rundt intimitet og alder.

- En av de smertefulle tingene jeg har innsett som singel 83-åring, er at jeg ikke lenger klarer til å være intim, deler hun åpenhjertig i Harper's Bazaar's april-utgave.

- Det er ikke dem det er noe galt med. Det er meg. Hvis en mann hadde sagt til meg: "Kom igjen, Fonda". Så hadde jeg blitt livredd og lagt på sprang, fortsetter hun.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

«Grace and Frankie»-stjernen, som har vært gift tre ganger, forklarer videre at hun har vært tiltrukket av menn i senere tid, men at de på samme måte som henne selv kanskje ikke hadde vært i stand til å gjennomføre den intime biten.

- Jeg ønsker ikke å være i et forhold, et seksuelt forhold igjen. Jeg har ikke den trangen, sier hun til bladet.

Selv om Fonda ikke leter etter kjærligheten på ny, så innrømmer hun likevel at hun fantaserer om ideen av å ha en mann. Den tidligere modellen forteller at hun drømmer om å treffe en professor eller researcher.

- En som virkelig er i stand til å elske og sette pris på en kvinne. Da kunne jeg testet og sett om jeg hadde klart å være intim igjen.

Deretter forklarer hun at på samme måte som eldre menn ofte faller for yngre kvinner, så hadde hun selv foretrukket en yngre mann.

- Er det ikke fryktelig? Det har noe med huden å gjøre. Jeg hadde ønsket meg en yngre mann, så jeg er for overfladisk.

Sex bedre med årene

Fondas siste forhold var med den amerikanske produsenten Richard Perry. Etter åtte år som kjærester brøt de med hverandre i 2017.

Året etter uttalte stjernen, som er godt kjent for sin drøye humor, friske uttalelser og politiske engasjement, at sex hadde blitt bedre for henne med årene.

- For kvinner blir det bedre fordi vi kjenner kroppene våre bedre. Vi vet hva vi trenger og hva vi liker, og er mindre redde for å be om det, delte hun da med News.com.au, og la til:

- Det er også bra at menn har en tendens til å bremse litt ned etter hvert som de blir eldre.

LES OGSÅ: - Jeg er panseksuell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer