Hailey Bieber:

Letter på sløret om ryktene

- Jeg respekterer henne og det er ikke noe drama.

EKTEPAR: Ikke alle ble like begeistret da Justin og Hailey Bieber ble et par. Nå svarer sistnevnte på alle ryktene rundt forholdet. Foto: Reuters/NTB
EKTEPAR: Ikke alle ble like begeistret da Justin og Hailey Bieber ble et par. Nå svarer sistnevnte på alle ryktene rundt forholdet. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (28) og Hailey Baldwin (25) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt.

I 2018 tok duoen opp kontakten igjen. Bare en måned senere forlovet de seg, og i september samme året giftet de seg også i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Nå letter Hailey på sløret om forholdet i podkasten «Call Her Daddy».

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Avkrefter utrorykter

I podkasten blir Hailey konfrontert om at hun og Justin tilsynelatende skal ha innledet et forhold mens superstjernen fortsatt var sammen med artisten Selena Gomez (30).

Justin og Selena datet av og på i flere år fra 2010 til 2018. Da nyheten om at Justin kort tid etter bruddet med Selena hadde forlovet seg med Hailey, var det flere fans som reagerte sterkt.

Flere mente hun saboterte forholdet og «stjal» Selenas mann.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

- Når jeg ser tilbake på det nå, så skjønner jeg at det hele virket drastisk. Det føltes riktig for oss på den tiden, og det var tydeligvis et riktig valg fordi her sitter vi fire år senere. De eneste som vet hva som faktisk skjedde og hvordan tidslinjen så ut, er han og meg.

25-åringen understreker i podkasten at hun aldri var romantisk involvert med Justin samtidig som han var i et forhold med Selena.

- Da vi begynte å møte hverandre så var han aldri i et forhold. Det er ikke likt meg å rote med et forhold sånn. Det ville jeg aldri gjort, jeg er oppdratt bedre enn det, sier hun.

- Jeg respekterer henne

Selv om det frem til nå har vært tyst fra alles sider om trekantdramaet, kan Hailey fortelle at det ikke er noe ondt blod mellom partene.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. Vis mer

Hun røper blant annet at hun fikk møtt Selena etter bryllupet med Justin, og at kommunikasjonen deres har gitt henne ro.

- Jeg respekterer henne og det er ikke noe drama. Jeg føler at så lenge alle på vår side vet hva som skjedde og at alt er fint mellom oss, og vi kan bevege oss videre med klarhet og respekt, så er det bra.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer