Hailey Bieber:

Letter på sløret om ryktene

- Jeg respekterer henne og det er ikke noe drama.

EKTEPAR: Ikke alle ble like begeistret da Justin og Hailey Bieber ble et par. Nå svarer sistnevnte på alle ryktene rundt forholdet. Foto: Reuters/NTB
EKTEPAR: Ikke alle ble like begeistret da Justin og Hailey Bieber ble et par. Nå svarer sistnevnte på alle ryktene rundt forholdet. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (28) og Hailey Baldwin (25) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt.

I 2018 tok duoen opp kontakten igjen. Bare en måned senere forlovet de seg, og i september samme året giftet de seg også i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Nå letter Hailey på sløret om forholdet i podkasten «Call Her Daddy».

Avkrefter utrorykter

I podkasten blir Hailey konfrontert om at hun og Justin tilsynelatende skal ha innledet et forhold mens superstjernen fortsatt var sammen med artisten Selena Gomez (30).

Justin og Selena datet av og på i flere år fra 2010 til 2018. Da nyheten om at Justin kort tid etter bruddet med Selena hadde forlovet seg med Hailey, var det flere fans som reagerte sterkt.

Flere mente hun saboterte forholdet og «stjal» Selenas mann.

- Når jeg ser tilbake på det nå, så skjønner jeg at det hele virket drastisk. Det føltes riktig for oss på den tiden, og det var tydeligvis et riktig valg fordi her sitter vi fire år senere. De eneste som vet hva som faktisk skjedde og hvordan tidslinjen så ut, er han og meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.